17 évesen végül is minimum kéthetente iszom alkoholt. Ez gáz?
Jaj, ne vicceljetek már! Én lány létemre anno középiskolásként minden (szinte minden) hétvégén mentem a barátnőimmel discoba, és bizony ittunk is előtte, volt hogy keveset, volt h többet. És jajj-jajj-jajj, voltam becsiccsentve és voltam részeg is (ez utóbbira nem vagyok büszke, pontosan tudom, milyen ronda látvány lehettem) Később a főiskola alatt is szinte hetente mentünk bulizni és nem meggy márkát iszogattunk. Ennek ellenére normális felnőtt lett belőlünk, nem vagyunk alkoholisták, mindannyian sikeresen lediplomáztunk, dolgozunk, párunk van. Az akkori baráti körből 2-en férjhez mentünk, a többiek évek óta párkapcsolatban élnek, hármunknak babája is született. Ne rémisztgessétek már szegény kérdezőt!
Ha normálisan tanul, viselkedik, vannak céljai, akkor nem lesz semmi baja attól, hogy kéthetente iszik. A kommentjeiből úgy tűnik, hogy egy normáli kamasz, aki néha kikapcsolódik a barátaival. Ne legyetek álszentek!!!
Nah, jöhet a lepontozás...
Úgy látom, rokonlelkek vagyunk az előzőve, igaz én még egyetemista vagyok, de eddig hasonló cipőben járunk xD
Szerintem sem baj, ha annyit iszik, hogy jó kedve van, és nem issza magát tajrészegre, tudja hol a határ. Bár az előttünk szólókkal is egyet kell hogy értsek, mert a sok kicsi sokra megy, és ha hozzászokik a szervezete egy x mennyiséghez, akkor azt már nehéz abbahagyni...Főleg ha rendszeres a dolog, meg azt mondod, hogy "szükséged" van rá, akkor ennek már van valami oka...
Egyáltalán nem gáz.
Az a lényeg, hogy alkoholt csak bulin, csak haverokkal, csak hétvégén!!!
Az a gáz ha már hiányzik a pia, és ezért veszel magadnak otthonra hogy egyedül iszogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!