Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik alkolos ital miből,...

Melyik alkolos ital miből, hogyan készül? Nem a sör bor, hanem konyak, vermouth, pezsgő, gin, rum, vodka stb.

Figyelt kérdés
van ezekről egy összefoglaló jó könyv? kerestem karácsony előtt ajándéknak szántam de max. boros könyveket találtam. aki tudja hogyan készül egyik másik írja le kérem.
2010. jan. 7. 13:43
1 2
 11/11 Brutus19 válasza:
A vodka bármilyen, keményítőben vagy cukorban gazdag alapanyagból készíthető, de a legtöbb gabonából készül, például cirokból, rozsból, kukoricából vagy búzából. A gabonavodkák közül általában a rozs- és búzavodkát tartják jobbnak. Némely változatokat burgonyából, melaszból, szójababból, szőlőből, rizsből, cukorrépából, vagy néha akár az olajfinomítás és fafeldolgozás melléktermékeiből készítenek
2014. jan. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!