Mindegyik PET-palackos bor olasz maradék alapanyag és hazai lőre keveréke?
Figyelt kérdés
lendüljünk túl a riogató ezer éves válaszokon miből készülhet mert nem, ez is szőlőből van csak azt nem tudom mindegyik kereskedelmi forgalomban lévő "kannás" ezt az elvet követi vagy vannak eltérések pl. más országból számazik vagy csak hazai szőlőből gyártott, bár akkor gondolom nem írnák rá hogy európai közösségből származó szóval mindegyik mix lehet. kíváncsi lennék arra is hogy a borászati cégeknek külön "recept" lehet ezeknél ki miből mennyit tesz, vagy van egy úgymond kötelező recept amit követni kell? bár valamennyire biztos behatárolják az uniós szabályozások2014. júl. 4. 20:04
1/1 anonim válasza:
Amikor megláttam ezeket a szavatossági idővel megáldott étolajos üvegben árult valamiket akkor mondtam azt hogy én nem is akarom tudni ezt miből csinálhatták.De érdekes kérdés mert miért nem beszélnek erről hogy mitől hülyül meg a fél ország?Na jó a két negyede.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!