Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meggy cefre készítése hogyan?

Meggy cefre készítése hogyan?

Figyelt kérdés
Már lesszedtem,összenyomodtam és betettem egy légmentesen zárt hordóba.Hogyan tovább?Ha lehetne lépésről lépésre.Írták valahol hogy 20% víz kell hozá és egy kevés cukor az elejé.?Élesző?Kb hány nap után lehet lefőzni?

2014. júl. 2. 22:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!