Hány feles volt a rekordotok egy este alatt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 22:18
11/16 A kérdező kommentje:
én az a baj felese leszámítva nemtudom, mert decis pohárból vodkáztam:S
2014. jún. 21. 12:28
13/16 anonim válasza:
5 - 7 deci házi pálinka sörökkel sokszor volt. 11 unicum 11 sörrel, hasonlók. Az a baj, hogy rövid - sör kombinációtól ha pihent vagyok és eszem mellé nem rúgok be, de egy idő után rosszul vagyok, bár tiszta a fejem, de érzem, hogy árt az egészségemnek, beteg leszek tőle. Ez azért érdekes, mert bortól például cefetül be tudok nyomni, míg rövid - sörtől csak megy fel a vérnyomásom, de nem leszek részeg.
14/16 anonim válasza:
2 házipálesz, 2 vodka, 2 gyümölcsös pálinka, 1l bor egy kis kólával
15/F
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi:D felpontoztam mindenkit! Ez felér egy koccintással!
2014. júl. 5. 09:15
16/16 anonim válasza:
Haverom hozott erdélyi házipálinkát. 14 felest abból megittam. Másnap volt életem legszarabb napja. Végiggondoltam az összes azelőtti rossz élményemet és röhögtem rajtuk, mert ahhoz az állapothoz képest, amiben akkor voltam, az mind semmiség volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!