Hány feles volt a rekordotok egy este alatt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 22:18
1/16 anonim válasza:
Igaz nem felesben, de volt olyan hogy 0.7 lement keverés nélkül. Mellé sör kísérőnek.
De arra az estére nem vagyok büszke...
3/16 anonim válasza:
hát nem emlékszem igazán, de volt olyan este amikor házi barack pálinkát ittunk jó erős volt persze és abból lement vagy 6-7 feles, mellé 3 üveg sör meg egy kevés pezsgő. Pontosan nem emlékszem dolgokra de azt tudom hogy nem voltam egy nagy szám mert nem okádtam szét mindent meg ne is kötekedtem meg semmi csak néztem a meccset meg elcigizgettem még néha vihogtam magamnak és ennyi. Nem vagyok nagyon iszákos ember már nem is ihatok mivel gyógyszert szedek és arra nem lehet, de emlékiem szerint egy este alatt ez volt a rekord.
4/16 anonim válasza:
0.7-es jagermeister tisztán ásványvizzel lement egy este, tehát 14 feles. Tisztán jó, nem csinál ki sörrel felfordit.
6/16 anonim válasza:
12,a jó kis Erdélyi 65%-os szilvapálinkából :D
Utána következett életem legszarabb reggele.
7/16 anonim válasza:
1 liter unicum.Egy hét táppénz.
9/16 anonim válasza:
4-esnek nagyon igaza van. Szerdán ittam pont Jägert pezsgővel meg sörrel, beverem 3 sört, meg 1 pohár pezsgőt a szénsav felrázta a Jägert és így kb. 3 decitől már okádtam mint az állat de úgy hogy közeben nagyjából józan voltam. Amúgy a rekordom délután 5-től éjjel 2-ig 10 feles vodka, 2 feles Jägermeister, 1 feles whisky, 1 feles abszint, 2 deci bor, és 1 doboz sör, mindez úgy, hogy kísérőnek csak kólát meg energiaitalt ittam. Tehát 14 feles + egy pohár bor + egy sör. Hát nem mondom a másnapom olyan volt hogy este 10-ig nem keltem ki az ágyból.
10/16 bumbi02 válasza:
14 Jäger.: )
Ajánlom figyelmetekbe a videót, ahol 40 jägert húznak le 6 perc alatt...;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!