Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha most megiszok egy Kőbányait...

Ha most megiszok egy Kőbányait este fél tízig kimegy? Szonda miatt

Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
bőven
2014. jún. 11. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha nem iszol! Kibírod! :)
2014. jún. 11. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

google - véralkoholszint kalkulátor

nem tudom, mennyire megbízható

én nem merek sose inni, hiába jön ki, hogy x óra alatt lebomlik :)

majd otthon este iszom egyet, ha már hazaértem és nem megyek sehova

2014. jún. 11. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok, 1 sör az szinte semmi, nem egyszer fújtam szondát és jogsim még megvan.

ha 4 órát számolsz is egy sörre, akkor is 1,5x-es biztonságba vagy, gépész nyelven biztonsági tényező nb=1,5

Emlékszem még tavasszal 2-kor kezdődött a meccs, szépen megittam mellé egy sört, vagyis kettőt, mert 0,25-ös import sört iszok, de ez mellékes. 6 órakor fújtam a szondát, meg is büntettek, igaz biztonsági öv miatt, onnan tudom az időpontot is, 18:07.

2014. jún. 11. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van szondám, 2 sör kiment belőlem 0,00-ra 2 óra alatt, igaz tele gyomorral és nagy darab vagyok.
2014. jún. 11. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!