Egy este 3-4 ezret elinni nem sok hetente? Sok pénzt el lehet inni gy fiatalon évek alatt?
A haveromék járnak egy kocsmába és elmentem velük mert már érdekelt milyen az a hely, mert folyton ott lógtak péntek esténként. És iszogattak, én is ittam egy sört, de azért csak módjával. :D
És fizetéskor 3-4 ezret fizettek ki. Megittak 1-2 felest meg pár üveg sört.
Mondom nekik másnap, hogy "jó drága helyre jártok!" (Asszem valami 500 ft körül volt az a feles, valami pálinka volt meg belecsöpögtetve valamilyen szörp)
És leoltottak, hogy "ez neked drága? Egy diszkóba ennyia belépő öcsém! 34- ezret költöttem el! Most vehetnék belőle egy üveg vodkát, és hol jön vissza a vodkától az a hangulat ami ott van??? Sehol!" - Nem tudom milyen hangulatra gondolt, ültünk, néztük a TVt dumáltunk a csapossal(akié a bár) és ennyi volt. Nem volt különösebb hangulat! Voltunk 5-6 an a helyen(kis bár alig férünk el van 2-3 asztal meg a pult ennyi))
Szóval tényleg nem drága a péntekenkénti 3-4 ezer forint elköltése? Én vagyok csak ilyen anyagias? Ők már fél éve oda járnak minden pénteken, suli szünetben, és szerintem az sokszor 2-3-4 ezer forint!
Valóban ez még olcsó szórakozás?
Sokat elpiálnak azért nem? pár hónap alatt elmegy egy laptop ára nem?
"Egy este 3-4 ezret elinni nem sok hetente? Sok pénzt el lehet inni gy fiatalon évek alatt?"
Szorozni nem tudsz, vagy mi a probléma?
Mindenkinek mérlegelnie kell, mire költ.
De abban igaza van az előttem szólónak, hogy egy mozi is mennyibe kerül...
Az ember elmegy a párjával moziban, a jegy, cola, kukorica, simán megvan ennyi.
Amúgy meg csak a keresetedhez tudsz viszonyítani mi sok és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!