Rúgtál már be egyedül? Milyen volt?
Előfordult már, összevesztem barátommal utánna meg taliztunk(ezt ivászat közben még nem tudtam..)
am sztem sem idd meg. hnap vagy hnapután hívd át a haverokat, és tartsatok utóószilvesztert
Hosszú ideig éltem külföldön, egyedül, barátnő nélkül. Sokáig barátaim sem voltak, és stresszes munkám miatt nem is nagyon volt szabad időm, illetve lehetőségem a szórakozásra, ismerkedésre. Ezt a hétvégeken olykor alkohollal vezettem le. Mindig következetes voltam: csak péntek és szombat este ittam odahaza, egy jó kiadós és finom vacsora után. Úgy gondoltam, hogy ha már ennyire kisajtolnak a hétköznapok, a hétvégén megérdemlek egy kis luxust. Betankoltam egy csomó jófajta bort, és más italokat (likőr, vermut, rövidek). Bekapcsoltam klassz zenéket, filmeket néztem, és az élvezetes vacsorához, valamint utána fogyasztottam a borokat. Sokszor táncoltam is egymagamban. 2-3 palackkal lazán elfogyott egy ilyen este, és előfordult, hogy a végén úgy ájultam be az ágyba. Másnap általában nem volt komolyabb bajom, hiszen jó bortól szomjas lesz az ember, és be is rúghat, de a másnap nem olyan vészes, mintha töményet inna, vagy ha keverné a bort/sört a rövidekkel.
Ökör iszik magában, tudom. De adódhat olyan helyzet, amikor az embernek szüksége van a resetre és nincsen mellette senki, csupán a palack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!