Egy üveg martinitól, ha egyedül iszom meg, nagyon berúgok?
Persze, hogy berúghatsz tőle. Sőt! Még alkohol mérgezést is kaphatsz. A májkárosodásról nem is beszélve.
Főleg akkor a legveszélyesebb, ha a szervezeted nincs hozzászokva az alkoholhoz.
Alkoholmérgezést nem fogsz kapni egy üveg Martinitól! Ekkora marhaságot legalább ne írjatok neki. Nem tudom mennyire vagy gyakorlott ivó,én rocker voltam valaha,szóval túl vagyok pár komoly bulin,és némi májkárosodáson....
Én nem ajánlom az egy üveg Martinit,mocskosul fogsz tőle hányni,és rettentően másnapos leszel!
Ha egy átlag 15 éves megissza 1 óra alatt, akkor fetrengeni fog a hányásában.
Ha egy felnőtt megissza egy egész éjszaka alatt, be sem rúg igazán.
Ez most olyasmi kérdés, mint hogy kövér leszek-e, ha kenyeret eszek...:)
én tavaly nyáron (15 voltam) megittam majdnem egy liter házibort negyed óra alatt éhgyomorra és csak hányingerem volt mind az állat, és másnapos voltam.
tehát hogyha egy 750ml-s martinit letolsz egyedül mondjuk 1-1,5 óra alatt úgy hogy előtte ettél akkor nem valószinű hogy komolyabb bajod lesz egy másnaposságnál, mondjuk attól is függ hogy hány kg. vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!