2 liter üdítőbe bekeverve fél liter pálinka (vagy egyéb tömény) egyedül iszom meg, ugyanolyan a hatása, mintha tisztán innám meg kb 1 óra alatt?
Figyelt kérdés
A másik hogy ha ugyanolyan, akkor mennyire leszek részeg, kb 60 fokos:D Csak nem akarom, hogy kevés legyen:P2010. nov. 22. 21:20
1/9 anonim válasza:
Ha jó pálinka, én nem keverném:)
2/9 anonim válasza:
Sztem még jobb is lesz a hatása, mert nem érzed annyira az alkoholt és jobban csúszik.
3/9 anonim válasza:
Fuj, szerintem se keverjétek, pálinka túl karakteres ahhoz...Plusz ha minőségileg még jó is, akkor gyalázat lenne összelötybölni.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem, hát még az is megeshet, hogy tisztán:P
2010. nov. 22. 21:38
5/9 anonim válasza:
Miért akarsz mindenron alkoholmérgezést kapni?
6/9 anonim válasza:
Fél liter erős tömény! Az már K.O.! Toxikológia garantált!
Én akkor 65 kiló lehettem, 2 dl töménytől (kommersz 38%) ki voltam ütve. Kissé hullámosan, de haza tudtam menni.
5 dl 60 fokostól, ami lehet, hogy csak 55, mert 60 fokost még háznál sem biztos, hogy csinálnak, már alkoholmérgezést kapnál!
Itt egy számolótáblázat. 3 felest vehetsz 2 feles kupica pálinkának!
Egy feles 38% tehát másfél feles felelne meg egy jó erős pálinkának. Fél litert 5 óra alatt elfogyasztva (72kg testsúllyal), 4 ezereléket érnél el, miközben 3,2 ezrelék (Vagy már akár 2,5 is, egy kevésbé edzett vagy érzékenyebb szervezettel!) már halálos lehet!!!
7/9 anonim válasza:
Sokat nem fog számítani, de részegebb lennél ha tisztán innád. Mivel az alkohol vizet von el, így ha azt pótlod is közben lassabban meg kevésbé rúgsz be.
8/9 anonim válasza:
Én azt így egy házibuliban pont elfogyasztanám!De utána meginnék jó sok üdítőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!