Kaptam szülinapomra házipálinkát. De ha már beleszagolok megráz a hideg, és elkapom a fejem. Valami pancsolt sz**t adtak?
Segítségeteket kérném! Nem vagyok szakértő, se nem iszom rendszeresen. De nem értem, miért van ez a reakció nálam!
Azért néha iszom, már sok mindent kóstoltam, vodka, whisky, pálinka, pezsgő, sör, bor, tequila, de egyiknél sem volt ilyesmi+!
Fütyülős pálinkát már ittam sokszor, sose volt ilyen reakció ennél! Szóval nem hiszem, hogy allergiás lennék az alkoholra! :)
Kaptam születésnapomra nagybátyámtól házi pálinkát. Valami törkölyből van(fogalmam nincs mi az)O de ha már beleszagolok az üvegbe, megráz a hideg, és reflex szerűen elkapom a fejem! Mintha valami savat szagolnék, vagy kémián volt ilyen mikor valami tömény anyagba bele szagoltatott a tanár!
Hát nagy nehezen rávettem magam, hogy 2-3 centet megkóstoljak! Hááát, jaaaj annyira durva! Mintha valami savat innék, marja a torkom pokolian! Gyorsan ittam rá üdítőt, de nem múlt el az érzés vagy 1-2 percig!
Nagyon kemény pia!
Utána rá se néztem, hetekig. Majd hetek után megőpróbáltzam, hátha most jobb lesz%! De nem! Megint beleszagolok, megráz a hideg, elkapom a fejem,, és 2-3 cent után is marja végig égeti a torkom percekig!
3x ittam belőle de egyre keésbé merek bele inni!
Mi a baj? Rossz a pálinka? Vagy én vagyok nem eléggé kemény legény? :D
Amikor ittam fütyülőst sose volt ilyen fejelkapásos hidegrázás! De ennél az ajándék pálinkánál van!
Mitől lehet ilyen reakcióm? Valami vacak pancsolt páleszt kaptam?
Köszi a segítséget!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!