Yeti41 kérdése:
Segítség szomjas vagyok, de nagyon mit igyak? Sima vizet vagy egy sört vagy esetleg valami hideg Ice tea.
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 21:26
2/15 anonim válasza:
sört hagyd meg nekem, te meg igyál vizet
3/15 anonim válasza:
Nekem csak a víz oltja a szomjam. de a férjemnek meg csak a házi tea a jó. .. én alig iszom valamit a vízen kívül.ahol lakunk most csak azért iszok napközben teát mert szoptatok es itt nálunk nagyon rossz a csapvíz.bp,19.ker panel lakás. ...27vagyok. ..
4/15 anonim válasza:
pálinka esetleg bor vagy ha nagyon nincs más akkor sör vizet csak a busik isznak
5/15 anonim válasza:
Legyen kombináció! Sima, hideg sör!
6/15 anonim válasza:
Hideg, nagyon citromos víz a legjobb.
7/15 anonim válasza:
Ha nem érkezett volna válasz a kérdésre szomjanhaltál volna ?:/
Amúgy a sör vízhajtó, szóval sör, utána víz.
8/15 anonim válasza:
10%os nátrium-hipoklorit oldatot. Az a legjobb a legnagyobb szjusag ellen!
9/15 Bogoj válasza:
ha szomjas vagy, a víz a jó. a tea és a sör is vízhajtó, rövid időre, amíg iszod, baromi jól esik, viszont rövid idő alatt megszabadulsz tőlük (kiizzadod, kivizeled), és a szomjúság erősebb lesz.
10/15 anonim válasza:
Ha szomjas vagy az már baj, azt mondják akkor már a szervezet vízhiányos. A mai ember nagyon keveset iszik ahhoz képest, hogy mennyit kellene. Ahogy a többiek mondták, vizet igyál!!!!
És ha nálatok jó a csapvíz, hát azt!
Nézz körül a kamrában, biztos lesz ott egy régi szódászifon. Pár forintért fel lehet újítani (az új több,mint 10.000Ft), és elég olcsó a patron is. Ha minden nap megtöltöd, oda teszed az asztalodra, akkor mindig ihatsz egy finomat, és tudod, hogy aznap már tettél valami nagyon fontosat az egészségedért....na én meg itt pofázok, mert lusta voltam megtölteni az enyimet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!