Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Segítség szomjas vagyok, de...

Yeti41 kérdése:

Segítség szomjas vagyok, de nagyon mit igyak? Sima vizet vagy egy sört vagy esetleg valami hideg Ice tea.

Figyelt kérdés

2013. máj. 4. 21:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
pálinkát
2013. máj. 8. 11:52
 12/15 Ian Catman ***** válasza:
Ha igazán meleg van, akkor egy jó hideg laza hosszúlépés, félszáraz vagy száraz (szőlőből való és nem tablettás) borból - nagyon jó!
2013. máj. 8. 16:54
 13/15 anonim válasza:
Az a legjobb ha kiteszel egy műanyag flakonban magadnak VIZET és így ha mész mondjuk a konyhába akkor észreveszed, hogy innid kéne és így nem felejted el...Csak húzom a szót és közben én is szomjas vagyok.
2013. máj. 17. 19:17
 14/15 anonim válasza:
A Víz a legjobb! :) de a coca cola ice tea alma szörpi is jó :)
2013. máj. 27. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Citromos víz,vagy sima viz,de ha tényleg nagyon szomjas vagy folyton akkor menj el orvoshoz,mert komolyabb bajod is lehet.Ha szomjas vagy akkor lehet hogy cukorbeteg vagy,vagy valamilyen gyomorbajod van. Nem kell megrémülni de tényleg látogasd meg az orvosodat
2013. máj. 29. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!