Hogyan készíthetek kókuszlikőrt tej nélkül?
A netes receptek általában a következőkből állnak:
vodka/fehér rum
tej/tejszín
kókuszreszelék
cukor
vanília
Az lenne a célom, hogy hosszabb ideig eltartható kókuszlikőrt hozzak létre, ezért a tejet ki kellene, hogy hagyjam. Koktél alapanyagnak készülne.
Szerintetek nagyon megváltozna a jellege, ha csak simán kihagynám belőle a tejet, azon kívül, hogy az alkoholtartalma magasabb lenne? Ha igen, mit rakjak bele helyette?
Érdekes gondolat... A kókuszlikőrhöz nem értek, bocs, de hátha informatív, hogy a kókuszreszelék nedvesen (vizesen persze, érdekelne, alkohol jelenlétében mi a helyzet) roppant romlékony. Nagyon gyorsan megsavanyodik.
Ha nem kellene elállnia, kókusztejet mondanék, azzal finomnak kell lennie, de így sajna passz.
ez kb 2 hétig eláll, amit írtál, a cukor és az alkohol tartósít...
én monjduk tojást is tennék bele, hogy krémes legyen (tojáslokőr alapnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!