Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Közterületen szabad sört inni?

Közterületen szabad sört inni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Egyet értek az előttem szólóval, az éremnek két oldala van.

Van aki tud kultúráltan szórakozni a közterületen, pl: én nem dobnám el az üveget, nem törném szét. Szóval érdekes dolog. Én úgy vagyok vele, hogy ha meg akar büntetni elmagyarázom neki, hogy csak kiültünk iszogatni a ahverokkal és nem fogunk szemetelni stb. Ha nem érti akkor felba.szom magam és elkezdek kötekedni. D: Bár erre egyszer volt példa. Vidéken lakom!

2014. máj. 21. 22:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát! :)
2014. máj. 21. 23:13
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Én többször ittam már Szombathelyen a Fő téren sört, de soha senki nem szólt. Igaz, most a nyári melegben citromosat, narancsosat, szóval üdítőset szoktam venni, az is sör, de kb.2% az alkoholtartalma. De ittam már sima Sopronit és Borsodit is ugyanott, de még soha nem szólt érte, miatta senki.Még csak rám se szóltak, pedig rendőrök is járkáltak már ilyen esetben a főtéren.

Szerintem ez azért nagy alapvetésekben azon múlik, tudsz-e viselkedni, az meg azon, mennyi piát ittál(meg mennyire bírod, de ez már biológia... van aki 1 kortytól berúg és nem bír magával,...én 1 dobozzal meg tudok inni, és még nem hányok... persze nem iszok meg mindennap egy dobozzal,mert az már alkoholizmus lenne... ha hiányozna)

Szóval ha valaki hangoskodik, orditozik, tör-zúz, civilizálatlanul viselkedik, akkor persze intézkednek ellene...

2014. máj. 21. 23:37
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy szombathelyen így megy, de hidd el, hogy máshol nem így van. Ha nem hiszed, engem az sem izgat. Legtöbb nagyvárosban ha csak meglátják a kezedben az utcán, már megy is az 5 ropis bünti. És NEM kell hozzá se hangoskodni, se felvonni a figyelmet. Kilóg a zsebedből a bontott sörös doboz, büntetnek. Örülj, hogy nálad ez nincs így.
2014. máj. 22. 01:15
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

2-es téged gyakran megbüntettek itt Pécsen ilyesmiért? Mert engem még egyszer sem, pedig többször látták a rendőrök hogy kint ülünk a haverokkal és piálunk nem is mindig csak sört. Volt hogy délután 4-kor kint ültünk az árkáddal szemben a padokon. Amíg ott ültünk kb. 3 órát láttunk elmenni 4 rendőrautót, meg 2 gyalogos rendőrt és egyik sem szólt semmit.

Szerintem meg ha valaki közterületen iszik de nem hangoskodik, nem rongál, és nem dobálja el az üveget/dobozt hanem kukába dobja abban semmi rossz nincs.

2014. máj. 22. 09:37
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Semmi rossz nincs benne, de buntetik, ertsd mar meg. Nem kell hozza hangoskodni, szemetelni, semmi. Normalis rendor nem is reagal ra, ha sort lat nalad, de amelyiknek olyan kedve van, siman megbuntet, akkor is ha ket kortyot ittal ejjel 11kor a varos szelen egy parkban egy haveroddal csendben beszelgetve, amiben ugye nyilvan semmi rossz nincs.
2014. máj. 22. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Reggelenként-közterületen-általában szoktam inni egy "Soproni Szűz"nevű sört,ami alkoholmentes,méghozzá teljesen.Viszont ugyanolyan üvegben van,mint az alkoholos sörök.Nem értem,mi a különbség a két látvány között,hiszen,ha jól gondolom,gyerekek miatt találták ezt ki,sok esetben olyan gyerekek miatt,akik még olvasni sem tudnak.És azt végképp nem gondolnám,hogy odajön valaki,kikapja a kezemből az üveget,és alkoholtól függően ejnyét,vagy dícséretet kapok.NOS?
2014. jún. 5. 11:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Ihatsz amit akarsz ahol akarod! Anarchia van!
2014. jún. 17. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!