Egyet értek az előttem szólóval, az éremnek két oldala van.
Van aki tud kultúráltan szórakozni a közterületen, pl: én nem dobnám el az üveget, nem törném szét. Szóval érdekes dolog. Én úgy vagyok vele, hogy ha meg akar büntetni elmagyarázom neki, hogy csak kiültünk iszogatni a ahverokkal és nem fogunk szemetelni stb. Ha nem érti akkor felba.szom magam és elkezdek kötekedni. D: Bár erre egyszer volt példa. Vidéken lakom!
Én többször ittam már Szombathelyen a Fő téren sört, de soha senki nem szólt. Igaz, most a nyári melegben citromosat, narancsosat, szóval üdítőset szoktam venni, az is sör, de kb.2% az alkoholtartalma. De ittam már sima Sopronit és Borsodit is ugyanott, de még soha nem szólt érte, miatta senki.Még csak rám se szóltak, pedig rendőrök is járkáltak már ilyen esetben a főtéren.
Szerintem ez azért nagy alapvetésekben azon múlik, tudsz-e viselkedni, az meg azon, mennyi piát ittál(meg mennyire bírod, de ez már biológia... van aki 1 kortytól berúg és nem bír magával,...én 1 dobozzal meg tudok inni, és még nem hányok... persze nem iszok meg mindennap egy dobozzal,mert az már alkoholizmus lenne... ha hiányozna)
Szóval ha valaki hangoskodik, orditozik, tör-zúz, civilizálatlanul viselkedik, akkor persze intézkednek ellene...
2-es téged gyakran megbüntettek itt Pécsen ilyesmiért? Mert engem még egyszer sem, pedig többször látták a rendőrök hogy kint ülünk a haverokkal és piálunk nem is mindig csak sört. Volt hogy délután 4-kor kint ültünk az árkáddal szemben a padokon. Amíg ott ültünk kb. 3 órát láttunk elmenni 4 rendőrautót, meg 2 gyalogos rendőrt és egyik sem szólt semmit.
Szerintem meg ha valaki közterületen iszik de nem hangoskodik, nem rongál, és nem dobálja el az üveget/dobozt hanem kukába dobja abban semmi rossz nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!