Mitől a legpocsékabb berúgni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 17:41
1/9 anonim válasza:
hat keverd a piakat(lehetoleg tomenyt), kozben kemenyen dohanyozz, jah es igyal jo sokat, de persze probalj meg ne gyomormosasra kerulni
2/9 anonim válasza:
Borból.Semmitől sem vagyok olyan másnapos, mint ha borból ba*szok be.Jóformán ki sem tudok kelni az ágyból olyankor.
3/9 intrepid válasza:
Én egyszer láttam akaratlanul egy sztorit: három srác péntek este, valószínű buliba készült, és hogy ne ott kelljen megvenni a drága italt, rákészült. Vettek egy 2 literes bort, meg egy fél literes vodkát, persze olcsót, hogy alacsony költségvetésű legyen a dolog. Leittak a borból fél litert, hozzáöntötték a vodkát. Utána egymással versengve itták ezt a moslékot, - nehogy a másiknak több jusson. Persze nem jutottak el a buliba, dőltek el, mint a kuglibábu.
5/9 anonim válasza:
Arcszesz.
Garantálom, h másnap nem fogsz tudni beszélni meg nyelni, mert elmarja a torkod meg a nyelved!
Azzal meg gondolom nem mondok újat, h a fejed úgy fog hasítani, h jaj:)
7/9 anonim válasza:
Pezsgő, fény, sütőrum, Dínom Dánom, Tiszazugi Asszonybosszantó
8/9 anonim válasza:
Hát először is ha mindent összeiszol attól is nagyon szar, főleg ha esetleg cigizel, vagy füvezel is mellé, de hogyha tegyük fel úgy gondolod hogy csak 1 fajta piát iszol, és úgy nézzük hogy mitől a legszarabb, akkor is hármat tudnék mondani, az első a kommersz vodka, én abból egyszer ittam kicsit nagyobb mennyiséget, de nem is rúgtam be olyan nagyon csak félig, viszont mikor kezdtem józanodni olyan fejfájásom volt mint amilyen még soha. A másik amit mondanék az a bor, minden bortól szörnyű másnaposnak lehet lenni, de különösen a kannás bor az kegyetlen fejfájást és sok hányást tud okozni, illetve a harmadik a pezsgő és az még csak nem is kell olyan rossz minőségű legyen, alattomos egy pia olyan ereje van mint a bornak de olyan szénsavas mint a sör, rögtön a fejedbe küldi az alkoholt, és hiába kb. ugyanannyi az alkoholtartalma mint a bornak sokkal kevesebbtől be lehet rúgni, és szintén nagyon kemény másnaposságot okoz. Illetve még az nagyon szar, ha borra sört iszol. Ha az a célod hogy minél másnaposabb legyél, akkor javaslom, hogy igyál házipáleszt olcsó vodkát, pezsgőt, kannásbort, sört jó sokat ilyen sorrendben és közben még cigizzél is ne egyél közben, és a töményre kísérőnek is legfeljebb sört igyál, na akkor biztos hogy szörnyű egy estéd illetve másnapod lesz.
9/9 anonim válasza:
ha egyfajta piára gondolsz: fény kommersz vodkából.Garantálom,hogy nem kell belőle meg sokat sem innod,hogy ocsmányul berúgj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!