Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Két üveg bortól mennyire...

Két üveg bortól mennyire lehet berúgni ha egyszerre iszom az egészet?

Figyelt kérdés
Kb. 10%-os borra gondolok és egy-egy üveg 0,7 L.

2014. febr. 23. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Életveszélyes állapotba kerül, de meg is halhatsz.
2014. febr. 23. 15:57
 2/7 Phoney ***** válasza:
65%
Mint 7 adag italtól általában. Eléggé. Nem veszélytelen.
2014. febr. 23. 16:13
 3/7 anonim válasza:
75%

Ha egyszerre és gyorsan iszod, esetleg mielőtt tényleg felszívódna az alkoholtartalma, már ki is hányod...

Persze egyébként is a legtöbb ember esetén ilyen mennyiség úgy 9 dl után már szerintem inkább kijön, hányni kell már ennyitől... Nem tudja elviselni a gyomor.

2014. febr. 23. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Nem feltetlen hanyik. En sem hanyok soha, akarmennyire i reszeg vagyok vagy sok pia van a gyomromban. Megtartja.

Mint irtak, eletveszelyes allapot. Nem biztos h belehalsz, de van ra esely, es normalis ember ezt mar nem kockaztatja meg. :)

2014. febr. 23. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül fogsz hányni , vagy meghalni , ahogy írták .

De , hogy nagyon berúgsz az tuti .

Attól függ mennyire bírod az alkoholt .

Van olyan munkatársam , aki éjjeles műszak után reggeltől estig tud vedelni és nem hányja ki , és meg sem hal tőle .

De olyan szinten nyomja , hogy 5 üveg bor a minimum !

Én mondjuk abba tuti belehalnék :)

2014. febr. 23. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Bartos Cs István itt 2 liter bort iszik meg egyszerre még sincs semmi baja. Ez hogy lehet?

http://www.youtube.com/watch?v=QwDszVvyGI0

2014. febr. 23. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kik szórakoznak a lepontozással, de 14 deciliter bor kb. 2.8-3.2 %-os véralkoholszinted eredményez. 2.5-től életveszélyes állapot, súlyos alkoholmérgezés.

Kedves kérdező! Egy idióta barom videójára alapozva igyál meg bátran két üveg bort. Nevezettnek azért nem történik baja, mert nem bort iszik.

2014. febr. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!