Két üveg bortól mennyire lehet berúgni ha egyszerre iszom az egészet?
Ha egyszerre és gyorsan iszod, esetleg mielőtt tényleg felszívódna az alkoholtartalma, már ki is hányod...
Persze egyébként is a legtöbb ember esetén ilyen mennyiség úgy 9 dl után már szerintem inkább kijön, hányni kell már ennyitől... Nem tudja elviselni a gyomor.
Nem feltetlen hanyik. En sem hanyok soha, akarmennyire i reszeg vagyok vagy sok pia van a gyomromban. Megtartja.
Mint irtak, eletveszelyes allapot. Nem biztos h belehalsz, de van ra esely, es normalis ember ezt mar nem kockaztatja meg. :)
Nem feltétlenül fogsz hányni , vagy meghalni , ahogy írták .
De , hogy nagyon berúgsz az tuti .
Attól függ mennyire bírod az alkoholt .
Van olyan munkatársam , aki éjjeles műszak után reggeltől estig tud vedelni és nem hányja ki , és meg sem hal tőle .
De olyan szinten nyomja , hogy 5 üveg bor a minimum !
Én mondjuk abba tuti belehalnék :)
Bartos Cs István itt 2 liter bort iszik meg egyszerre még sincs semmi baja. Ez hogy lehet?
Nem tudom, kik szórakoznak a lepontozással, de 14 deciliter bor kb. 2.8-3.2 %-os véralkoholszinted eredményez. 2.5-től életveszélyes állapot, súlyos alkoholmérgezés.
Kedves kérdező! Egy idióta barom videójára alapozva igyál meg bátran két üveg bort. Nevezettnek azért nem történik baja, mert nem bort iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!