Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A ti ferjetek hany sort iszik...

A ti ferjetek hany sort iszik meg este? Minden nap?

Figyelt kérdés
sor

2014. márc. 19. 11:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
53%
Ha meginná nem lenne a férje meg 1-1 gyümölcsös sört, hát hallod nem is veszítene semmit ha nem lenne a férjed :D Kinek kell ilyen idióta nő?
2014. márc. 27. 12:44
 32/36 anonim ***** válasza:
Vannak alkesz nők is, mint például anyum. Nem mindig a pasik söröznek, bár az a jellemzőbb. Anyum már kiskoromba is ivott, de akkor csak néha-héha 1 üveg sört. Aztán évek alatt egyre rendszeresebb lett. Volt hogy 2-3 hetente, aztán már hetente, aztán már minden nap. Folyamatosna mi vittük vissza az üvegeket tök égő volt. Szerinte normális volt az hogy naponta kétnaponta megiszik valaki 1-2 sört. Aztán jött a Vilmos körte, az volt a menő mindenki azt itta, eleinte töményet csak ritkán. 25 év alatt eljutott odáig, hogy már minden nap whiskyzik. De még most is állítja, hogy ő nem alkesz. Szóval nálam a heti 4 nap nem fér bele még ha csak 0,33-as akkor sem. A rendszerességen van a hangsúly igazából, ha a párom rendszeresen minden héten 4 nap megissza azt a sört az már nekem nem normális kategória. Nekem is van hogy jólesik, nagy melegbe, vagy olyan kaja mellé, vagy ha valami szülinap, névnap, valami ünnep van. De az hogy a hét több napján is igyon valaki az szerintem gáz.
2014. márc. 27. 13:12
 33/36 anonim ***** válasza:
53%
Én egy hónap alatt megiszok annyit mint itt, az előttem válaszolók együttvéve...
2017. aug. 18. 00:26
 34/36 anonim ***** válasza:
Nálunk hetente max egy üveget iszunk ketten a párommal. Ha szomjasak vagyunk, akkor ott a víz, tea vagy - néha üdítö.
2017. aug. 18. 08:59
 35/36 xperialaci válasza:
72%

Kár volt megnéznem a válaszokat :D.

Nekem csak annyi jött le az egészből , hogy a válaszadók 80%-a nő. Méghozzá olyan aki a férfi helyett hordja otthon a nadrágot :D. A férfiak meg valószínüleg fokozottak homosxxxuálisak lehetnek mert vagy nem szeretik a sört vagy évente 1 gyümölcsöset isznak :D.

Magyarországon született ez a kérdés?

2022. szept. 10. 13:12
 36/36 anonim ***** válasza:

valahogy nem tudom elképzelni, hogy a világ hivatalosan is legalkoholistább országában 10-ből 9 nő férje kb havonta iszik meg 1 pohár valamit.

Mert a válaszokból nagyjából ez derül ki :))

2023. ápr. 5. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!