Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A ti ferjetek hany sort iszik...

A ti ferjetek hany sort iszik meg este? Minden nap?

Figyelt kérdés
sor

2014. márc. 19. 11:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
19: Nem vagyok elvből antialkoholista, de a legtöbbet nem szeretem, tehát sör/bor/pezsgő/tömény kiesik. Amit esetleg, az a koktél (amire 3 évente egyszer van alkalmam), likőr amit magamnak nem veszek, tehát max ha kínálnak és épp nem kocsival vagyok, esetleg itthon ha épp olyanom van akkor vodka gyümölcslével (a két decis üveg ott áll a konyhában kb egy éve), de abból is kb 2-3cl egyszerre. Ha vendégeskedünk akkor rengeteg a gyerek, minden második felnőtt vezet, apósom absztinens anyósom együttérzésből nem iszik, nekem annyira nem hiányzik amúgy sem. Ilyenkor egyébként alkoholmentes sör szokott lenni, szilveszterkor meg kölyökpezsgő.
2014. márc. 19. 14:04
 22/36 anonim ***** válasza:
Ritkán iszik, legtöbbször akkor, ha valamilyen nagy meccs van a TV-ben, ilyenkor vesz 1 doboz sört és pattogatott kukoricát.
2014. márc. 19. 15:16
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem iszik minden nap. Sőt, inkább hetente 1x. Nyáron lehet hogy többször, de akkor jön a gyümölcsös sör (alk.mentes is lehet) vagy a 0,33-as sör. De akkor is szerintem max heti 3 fogy. Bort is ritkán iszik, töményet meg annál is ritkábban.
2014. márc. 19. 15:51
 24/36 A kérdező kommentje:
hat az en ferjem hetente kb 4szer iszik sort 0,33 ast.de engem nem zavar,ez gaz hogy nem zavar?ugy latom senkinek a ferje nem iszik sort)nem is tudom minek a soros osztaly mondjuk az auchanba,tescoba?)
2014. márc. 19. 16:08
 25/36 anonim válasza:
100%

ha téged nem zavar akkor nem gáz :)

az én nevelő faterom naponta 6-8 sört iszik meg de csakis munka után..anyukámat zavarja, mert azt mondja olyan alkohol szag van a szobában mikor alszanak:/

2014. márc. 19. 18:01
 26/36 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező: semmi probléma a férjeddel, heti négszer három deci sör nem sok, én megiszom ennek megfelelő bor mennyiséget, vagy röviditalt. A 0,33 sörök egyébként is inkább jobb minőségüek.
2014. márc. 19. 20:28
 27/36 A kérdező kommentje:
Koszi,ez jol esett :D szerintem is nincs azzal semmi problema.
2014. márc. 19. 20:41
 28/36 anonim ***** válasza:
55%
Sajnálom, hogy az enyém sem iszik. Így egyedül kell söröznöm esténként.
2014. márc. 19. 21:52
 29/36 anonim ***** válasza:

Hát... bevallom, mi gyakran eliszogatunk a barátommal egy-egy sört esténként... :) Jól tud esni ^__^

Nem is érzem szükségét további magyarázkodásnak :D

2014. márc. 20. 12:28
 30/36 anonim ***** válasza:
69%
Éppen sört szürcsölök. A férjem megint nem kért.:(
2014. márc. 20. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!