11/36 anonim válasza:
7. Az alkoholista nem azt jelenti, hogy ájulásig iszik, hanem azt, hogy szüksége van a napi alkoholbevitelre.
12/36 anonim válasza:
Jó, akkor szólok apámnak, hogy alkesz.
13/36 anonim válasza:
Egyet sem.
Ha meginná,nem lenne a férjem.
Nyáron melegben 1-1 gyümölcsös sört szoktunk,az van hogy egy hét alatt elfogy 3-4 dobozzal,van hogy egy hónapig egy sem.
Töményet sosem,bort évente ha egyszer.
14/36 anonim válasza:
Még sosem láttam sört inni. Más alkoholt sem, csak szilveszterkor pezsgőt. Nem is győznénk anyagilag.
15/36 anonim válasza:
Semennyit! Nagyon ritkán iszik alkoholt. Nyáron néha jól esik egy sör. Egyébként inkább csak alkalmakkor iszik meg egy-két pohár bort. De néha vacsihoz is iszunk egy kis bort, de nem rendszeresen.
16/36 anonim válasza:
Nem szereti a sört, így nem iszik.
17/36 A kérdező kommentje:
nekem ez olyan fura "egyszer egy evben megiszik egy gyumolcssort" na mindegy!koszi a valaszokat!
2014. márc. 19. 12:08
18/36 anonim válasza:
Általában hétvégente sörözünk mindketten,baráti társasággal,kb 5-6 sört iszunk.
19/36 doboszoli válasza:
Mi van itt? Antialkoholisták Klubja? DD))
20/36 anonim válasza:
Férfi vagyok és nem szeretem a sört. Ha égő ha nem én nem szoktam inni sem tàrsasàgba se sehogy max kolàt. Évi alkoholmennyiségem kb szilveszterkor egy pohàr pezsgő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!