SOS! Nem nyílik a borom?!
Figyelt kérdés
Nem bírom kihúzni a dugót és mindjárt vége a zsíroskenyérnek :'(
nincs valami praktika ilyen esetre?
2014. márc. 12. 19:24
1/9 Vortrex válasza:
Lakáskulccsal bele kell nyomni az üvegbe, ősi osztálykirándulási praktika
2/9 anonim válasza:
Vagy sluszkulcs :DDD
am késsel is szórakozhatsz, vagy lecsaphatod az üveg tetejét :D
5/9 Archangelle válasza:
Vagy fogj egy vastag talpú cipőt, a borod alját tedd bele aztán egy vastag falhoz kezd el ütögetni(eléggé erősen kell de ne túl erősen) aztán a dugó egyre kintebb fog csúszni.
6/9 anonim válasza:
ha lenne dugóhúzója, biztos használta már volna
a kulcsos megoldás jó, nekünk is bevált már többször is
vagy ha van nálad ceruza vagy toll (a toll jobb!) akkor azt is belenyomhatod, ha puha parafadugóról vagy puha műanyag dugóról van szó
ha kemény, öreg fadugó ami morzsolódik, akkor nemtom mi vinné
8/9 anonim válasza:
csavarj bele egy csavart a dugóba aztán húzd ki harapófogóval. Dugóval együtt kijön. Én így csináltam dugóhúzó hiányában.
9/9 A kérdező kommentje:
végülis találtam egy dugóhúzót,bár a kaja után,de sikeresen elfogyasztottam a borom,köszönet mindnekinek aki segítő kezet nyújtott ezügyben
2014. márc. 16. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!