Száraz borom lett. Kristálycukorral meg lehet édesiteni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 12:45
1/1 doboszoli válasza:
Csak a legjobb borokban van erjedésből visszamaradt cukor, a tömegárukhoz utólag adják a sűrítményt.
Házilag cukorsziruppal tudod beállítani a kívánt édességet, de gondoskodni kell a cukor "blokkolásáról" is, másként kiforr a borban.(pl. K-szorbáttal, borászati szaküzletben kapsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!