Hogyan tudom édesíteni a bort?
Figyelt kérdés
Kiforrt a friss meggyborom, de mivel nem nemesített meggyből van ezért, elég savas és savanyú. Mivel tudnám kicsit édesíteni?? hogy ihatóbb legyen...
A cukrozást nem ajánlják mert attól csak újra beindulna a forrása.
Cukor melaszt emlegettek hogy azzal lehet édesíteni....
Segítségeteket előre is köszönöm!!!!
2011. szept. 10. 19:11
1/3 anonim válasza:
Csinálj belőle vermutot! A másoderjedés nem indul be, ha teszel a cukor mellé egy kis tartósítószert is!
2/3 Phoney válasza:
Ha a cukortól beindul a másoderjedés akkor a cukormelesztól is... a vermutban pedig nem tartósítószert használnak, hanem plusz alkoholt, főleg vodkát. 18%-ra erősítve már nem fog erjedni.
3/3 anonim válasza:
Ráírod a borra, hogy ÉDES, és hátha az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!