Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A sör hatása milyen?

A sör hatása milyen?

Figyelt kérdés
Megiszok egy doboz sört, nem fogok semmit érezni? Illetve, mennyit kell meginnom belőle, hogy érezzem a hatását. Be lehet tőle rúgni? Más hatása van mint pl. a röviditaloknak? Köszönöm előre is.
2014. márc. 1. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha gyakorlatlan mókuska vagy, akkor egy üveg sörtől is a falnak mehetsz :) Később majd üdítőként fogod inni.
2014. márc. 1. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
olyan mintha tarkón szarnának
2014. márc. 2. 17:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Hehe :) Milyen vicces vagy. Poéntanfolyam?
2014. márc. 3. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

másképpen reagálhatunk rá, nemtől és testalkattól függően, illetve más éhgyomorra és más evés közben/után sört inni

illetve talán szerintem az is számít, hogy tűző napon, nyári melegben vagy egy átlagos pulóveres időben iszod

én csak azt tudom elmondani, hogy nekem milyen

22/L vagyok, 47 kg, szeretem a sört, szombati buliital, vasárnap déli családi ebédhez ital, lazulósital, filmnézős stb... (nemmindennap sörözök azért :D )

szóval mikor kamaszként először ittam először (1-2 dl max.!) nem nagyon éreztem meg, szerettem a keserű ízét

aztán persze osztálykirándulások - már 1 doboztól is beszédültem kissé, de az közel se berúgás, csak lazulás és heherészés volt, de 1-2 óra múlva nem éreztem semmit

ma már hozzászoktam, 1 sört nem érzek nagyon, kb 3-tól van a beszédülés, de még bőven nem berúgás, főleg, hogy éhgyomorra nem iszok sört, olajos magvakat nassolunk mellé barátnőimmel és az első és a harmadik közt eltelik vagy 4 óra, mert közbe benyomunk vmi filmet, pakolászunk, lazulunk stb...

amikor célzottan iszunk akkor és aggyunkneki, hadártsonmeg jelleggel kocsmázunk akkor egy este 5-6 is eltűnik fejenként, de a végére már hajnalodik és hazafele bicegünk :D

(most, hogy így belegondolok, eléggé férfiasak az ivási szokásaink)

2014. márc. 4. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Ú köszi hogy írtál, pont egy ilyesmi válaszra gondoltam. :)
2014. márc. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!