Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ugyanannál az embernél mitől...

Ugyanannál az embernél mitől függhet az alkohol hatása?

Figyelt kérdés
van amikor már egy sörtől kicsit szédülök, a múltkor pedig hárman megittunk fél liter bort, meg lehúztam 3 vagy 4 házi 60%-os pálinkát..és szó szerint meg se éreztem..egy kicsit se..lehet azért, mert nm egyszerre ittam, kb 10-20 perc szünettel, ennyi idő alatt után már nincs is hatása..vagyis értitek :D
2013. jún. 1. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit és mennyit ettél előtte. Zsirosat, nem zsirosat stb.
2013. jún. 1. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálam pl. akkor is hamarabb üt ha fáradt vagyok :)
2013. jún. 1. 14:55
 3/10 anonim válasza:
Magasság, testsúly, alkat is játszik. :)
2013. jún. 1. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:
de ugyanannál az embernél..szóval nem változik a magasság testsúly..
2013. jún. 1. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam is van ilyen, a legjobban talán az számít, hogy mennyit ettél előtte, de az is, hogy mennyire vagy kipihent, meg attól is függ, hogy éppen milyen a lelkiállapotod, én is van, hogy 1 sörtől már szédülök rendesen, pedig előtte jóllaktam, és olyan is van, hogy éhgyomorra megiszok 4-et egy órán belül, és semmi hatás.
2013. jún. 1. 17:51
 6/10 anonim válasza:
Nálam az évszak is játszik. Nyáron nagyon megüt egy fél sör is. :)
2013. jún. 1. 22:54
 7/10 anonim ***** válasza:
hőmérséklet(külvilág) fáradtság, hangulat(!), LEGUTOLSÓ ÉTKEZÉS MILYENSÉGE ÉS IDEJE
2013. jún. 2. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Ahogy a többiek írták, rengeteg tényezős a dolog.

Amit írtál, hogy 10-20 perc, az azért nem nagyon számíthat, egy elég tömény felesnek az semmi. De hogy éhgyomorra iszol, hangulatos éjszaka, társaságban, zene mellett, mennyire figyelsz valamire, az mind befolyásolhatja az alkohol hatását, óriási különbségeket okozva. Én néha megérzek egy pohár bort, de van, hogy negyed liter töményt nem, ez utóbbit azóta se értem, de van ilyen.

2013. jún. 3. 01:31
 9/10 A kérdező kommentje:
ha hangulatos, társaságban, zene mellett kevésbé üt? mert a feleseknél az volt..na mindegy köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :))
2013. jún. 3. 14:10
 10/10 anonim ***** válasza:
azt hallottam, hogy még a lelki állapotunk is. tehát hogy szomorúak vagyunk-é, stb.
2013. jún. 3. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!