Naponta inni sört nagyon illetlen/egészségtelen dolog egy fiatal nőnek?
Nagyon szeretem a sört, szinte naponta iszom 1-et, hétvégén többet a vacsora mellé, vagy baráti összejöveteleken. Nem az alkoholt szeretem, a berúgás annyira nem motivál, de nagyon szeretem a sör ízét, ha jó keserű, hideg. Egyszerűen tud hiányozni 1 üveg este.
Amúgy 21 vagyok, még szüleimmel lakom, ők azt mondják, hogy ez már nem illő, még egy fiúnak sem és elhízáshoz fog vezetni.
165 cm magas és 50 kiló vagyok, szóval abszolút nem kövér szerintem, pedig már régóta rendszeres sörivó vagyok, de mondom, mindig max 2-t iszom egy este, ha a 3.-at fölszusszantom már nem fejezem be, nem esik jól a sok.
Mit gondoltok erről?
Semmi komolyabb bajod nem lesz, de az embernek egészségesebb a gondolkodása, ha vannak alkoholmentes napjai. Tapasztalat.
Az orvosok szerint se baj napi 1-2 pohár, de a heti 1-2 nap szünetet ők is ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!