Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van olyan gyógynövény, vagy...

Van olyan gyógynövény, vagy készítmény, aminek a hatása olyan mint az alkoholé?

Figyelt kérdés

Drogok, és egyéb legális/illegális partidrogok, ilyesmik nem érdekelnek, hanem gyógynövények, mint a komló, stb.

Valeriana-t próbáltam (tabletta, van benne komló is), de hatását nem nagyon éreztem, olyan kéne, aminek olyasmi hatása van, mintha meginnék 1 sört, tehát kicsit bágyadtabb leszek tőle, és nem érdekel semmi.

2013. ápr. 17. 06:49
 1/10 Phoney ***** válasza:
49%

Magyarul olyan drogot keresel, ami nem drog... Hát olyan nincs. Ami bágyít, az „drog”. Mellesleg a magyar nyelvben a „drog” eredendően pont a gyógynövényeket jelenti, nem pedig a pszichoaktív szereket.

Amúgy nincs ilyen, akkor mindenki azt tolná. Ja de, a kender. Éppen ezért illegális.

2013. ápr. 17. 07:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért nem iszol akkor alkoholt?
2013. ápr. 17. 08:39
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Igyál Unicum-ot, vagy Jäger-t.
2013. ápr. 17. 08:54
 4/10 ivilicious ***** válasza:
91%

elég sok van!

csak tudni kell a mennyiséget. ha eltéveszted, sok halálos is lehet...például a csattanó maszlag: Hatóanyagai tropánalkaloidok, köztük a hioszciamin és az atropin, továbbá szkopolamin, vitanolidok, hidroxi-kumarinok, flavonoidok. ezért erősen hallucinogén..ja,a magját kell asszem fogyasztani.

Az lsd-t is anyarozsból csinálják, ami a rozson élősködő parazita gombája, másnéven varjúköröm, megtalálható benne a lizergsav-dietilamid, ami az lsd hatóanyaga.

akkor a mandragóra, mint a csattanó maszlag is burgonyaféle, ez is bodító,altató, nagy mennyiségben erősen mérgező, vigyázni kell vele..

akkor van olyan,hogy saláta ópium. ez csak egy gyömnövény, a leveleiből és a gyökeréből készítettek sokszor kivonatot az orvosok is,h helyettesítsék európában az ópiumot. enyhébb nyugtató.

Vörösberkenye.nyugtató,altató,bódító hatású, de nagy mennyiségben mérgező erősen ez is..

Van egy olyan növény,h damiana,ez nagyon nyugtat, kb kenderhez hasonló állapotot vált ki...'boszorkányok' sokszor használták kombóba a saláta ópiummal (vagy vad ópiummal) , valeriánnal (ez is eg nyugtató hatású gyógynövény) , Scutellaria lateriflora-al vagyis Skullcap-el, nem tudom magyarul mi lehet a neve, mentaféle, és kávával (ez egy tradicionális ital Hawaiion kókuszból meg ilyenekből,guglizz rá): szóval ezek együtt olyat alkotnak, mnitha egy álomba lennél! de gondolom ki lehet hagyni egy-kettőt,és akkor sem lesz rossz.

én ennyit tudtam segíteni :)

2013. ápr. 17. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
4. válaszoló! ezeknek a fogyasztásába bámulatosan könnyen bele lehet halni és közel sem olyan kellemes a hatásuk, mint az alkoholé.... :)))
2013. ápr. 17. 11:25
 6/10 ivilicious ***** válasza:

megfelelően el lehet érni egy álomszerű extázist.

főleg a saláta ópiummal.azt még magába is.

2013. ápr. 17. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Csattanó maszlag Colombia-ban elterjedt, volt is erről egy dokfilm a vice youtube csatornán(Vice-Colombian Devil's Breath). Mindenhol legális, csak éppen nem "gyógy" hanem erősen mérgező szer.

Szerintem nincs olyan szer ami elbágyít, mellette teljesen veszélytelen és még "gyógyít" is. A növények amik ilyen hatást váltanak ki azok kőkeményen az agyi receptorokkal játszanak.

Cannabis viszonylag veszélytelen, és a berugáshoz hasonló a hatása.

Vagy vannak a gombák, azok is illegálisak, de viszonylag veszélytelenek.

Vagy meszkalin, de az már durva hallucináicót is okoz. (Lsd szerűt, utána énekelheted a Lucy In The Sky With Diamonds-t:D)

De ezeket sem érdemes használni ha lelki problémái vannak az emberbek, vagy volt skizo a családban.

2013. ápr. 17. 17:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem drogot és nem illegális cuccot keresek, hanem gyógynövényboltban beszerezhető gyógynövényt, kedves első.

Másodiknak: Azért nem iszok alkoholt, mert azért munkában nem kéne.. :D Kicsit el akarom tompítani az agyamat, mert túl sokat gondolkozom, sokszor hülyeségeken.

2013. ápr. 17. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

illó olajok is lehetnek nyugtató hatásúak.

2013. ápr. 17. 19:43
 10/10 anonim válasza:

Ezt a valeriana valamit énis próbáltam és lószar, de hallottam arról, hogy kálmos gyökeret hideg vízben kell áztatni 8 órán át (30g-ot) kb 2 liter vízben és utána leszűrni és ezt a levet, ami egyébként borzasztóan kellemetlen ízű meginni fél órán belül az egészet.

Herbáriában és egyéb bioboltokban lehet kapni 30g-os tasakot párszázért

2013. máj. 22. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!