Mi a jó abban, ha be vagyok rúgva?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 00:41
1/6 anonim válasza:
Ez egy nagyon bonyolult kérdés. Bármit mondanék az nem fedné le igazán a valóságot. De néha jó :)
2/6 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jó. Ha felöntök a garatra, akkor leesik a vérnyomásom, ami teljesen elálmosít. Vagyis ha egy-két kör pálinkát iszok, akkor jön a standby állapot :D.
3/6 anonim válasza:
Nagyon sok fele keppen lehet reszeg az ember, de ha jo ertelemben vesszuk a reszegseget azaz vidam vagy, szabadnak erzed magad, stb. akkor ugyis ra fogsz jonni, hogy mi is olyan jo benne
4/6 anonim válasza:
Attól függ milyen vagy. Az én párom poénbomba lesz de sosem volt még teljesen részeg, mindig mindenre emlékszik. Ebben gondolom a jókedvség a jó.
Aki agresszív annak semmi nem jó benne, csak az íze miatt issza aztán kontroll nélkül részeg lesz.
5/6 anonim válasza:
Az már nem jó, ha be van rúgva az ember, azaz már erős mérgezési tünetei vannak. Addig jó csak, amíg ez előtt az állapot előtt van, azaz oldott lesz, enyhültek a feszültségei, gátlásai, és eközben érzékszervi észlelése, mozgáskoordinációja sem romlott jelentősen.
6/6 anonim válasza:
Azt nem tudom mi a jó abban, hogyha te benyakalsz, csak azt, hogy mi a jó, abban amikor én. Elsődlegesen az ízéért iszom az amit, többek között ezért se megyek tovább a boroknál és likőröknél, mert nem szeretném, hogy 5 perc után mindennek ugyanolyan íze legyen, másfelől vannak olyan dolgok, amik józanul élvezhetetlenek, pl a How I met your mother új részei, illetőleg minden meccs, ahol játszik a Barca. Ilyenkor lebutulok egy olyan szintre, ahol a humorérzékem lebutul szakmunkás szintre, így nevetek azon, amin amúgy nem szokásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!