Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek titkol valamit vagy csak be van rúgva?
Barátommal nem találkoztunk a hétvégén és csak szerdán találkozunk legközelebb. Az ilyen napokon több smst is írunk.
Ma hívott, beszéltünk 5 percet,mondta,hogy fél6ra megy a barátaival focizni, de 8ig biztos vége és amint végzett fog írni smst.
Már fél 9 volt, még mindig nem írt,és én írtam neki,hogy: - Na? Majd negyed óra megint,hogy:
-Még tart a focizás?Ilyenkor is?Teljesen nyugodtan, vártam, hogy válaszoljon erre.
Majd 9kor írt,hogy
-"Hazaértem.mit csinálsz?" Nem válaszolt a kérdésemre, ezért megkérdeztem,hogy eljutott-e hozzá az sms-em? Erre ő:
-"De miért?Most értem haza,van valami baj vele??"idegesen írta,én meg:-"Jól van, csak kérdeztem,hogy ilyen sokat fociztatok?" Ő:
-"Igen!"
-"Az igen:-)" Ő:
-"Bementünk még egy kicsit a kocsmába, van valami baj vele???"
Ezt nagyon furcsáltam, miért húzza fel magát:
-"Mi lenne? Szépen kérdeztem valamit,miért nem lehet ezt megmondani?Tán be vagy rúgva?"
-"Mi? Te lehet..."
Nem értem miért nem válaszolt először a kérdésemre, majd először azt mondta,hogy addig mind fociztak? Vagy miért nem lehetett megmondani rögtön a foci után,hogy még bemennek oda,és ne várjam a jelzését,mint egy hülye?
Mit gondoltok?
2.Igen, ha ivott is utána,miért nem lehet megmondani szépen,hogy foci után beültünk még kicsit...
vagy amiután végzett a focival, nem írhatott volna még annyit,hogy most megy inni.Ha már megígérte,hogy ír?Vagy ez csak nekem lenne így a normális?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!