Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiábrándulhat valaki a párjátó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándulhat valaki a párjától ha az nagyon be van rúgva?

Figyelt kérdés
Ha először látja nagyon berúgva? Vagy először látja cigizni vagy hasonlóak?
2013. dec. 26. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Ki bizony.

Egyszer láttam így egy lányt, ismerkedőfélben voltunk aztán kiderült h ő szeret inni is ha úgy van csak akkor azt sem tudja egy idő után h hol van.

Meg a látvány sem tetszett.

Szerencsére 3 hete ismertem még csak.

Igyon nyugodtan nem az a gond, de mértékkel és ne mint egy paraszt.

2013. dec. 26. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, ki!Van aki teljesen megváltozik olyankor kötekedő és agresszív lesz és ezt nem kell, sőt van, hogy nem is lehet tolerálni.
2013. dec. 26. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

aha, engem mondjuk zavar

ha mértékkel iszik és nem olyan gyakran az nem, csak ha részegre issza magát

a cigi meg büdös és taszít a szaga

2013. dec. 26. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:

XD Ez a story villámszerűen most beugrott:

Még kb 5 éve szedtem össze az akkori barátnőmet a SAJÁT HÁNYÁSÁBÓL a földről. Először láttam ittas állapotban. Még a wc-re is ki kellett vinnem (járni sem tudott) hogy ott folytassa előttem a "dolgát" ami félbemaradt.

Komolyra fordítva a szót: Megundorodtam tőle. Fiú létemre nem volt ilyenben részem sose ezt le merem kopogni.

2013. dec. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!