Na jó most lett elegem kicsit be is vagyok rúgva, de ilyenkor mindig kijönnek az érzelmeim. Öngyilkos lett a tavaly otthonától elkóborolt volt debreceni iskolaigazgató. Ti mit gondoltok erről?
Hogy mit gondolok? Leszarom. Problémája volt? És ennyi megoldást tudott rá találni? Nem gyáva az ilyen, hanem ostoba.
Lehet lepontozni, de mocskosul nem tud érdekelni, hogy más nyafog meg siránkozik, ahelyett, hogy tenne valamit a saját érdekében.
Én is voltam lent, én is ugorhattam volna a vonat elé, de inkább más megoldást kerestem. Most pedig köszönöm, jól vagyok.
Nem bátorság vagy gyávaság kérdése az öngyilkosságba menekülés. Egyszerű ostobaság...
második válaszoló!: ne is forduljon meg a fejedben! nem ér annyit!
csak már tényleg néha kivagyok, hogy a politikusaink mit össze nem hazudoznak... elegem van az egészből, tényleg ki vagyok. főleg most ittam egy kicsit mert azt hittemígy könnyebb de megláttam ezt a hírt, hogy öngyilkos lett a volt debreceni igazgazó, és sírhatnékom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!