Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alszeszből kozmaolajat mivel...

Alszeszből kozmaolajat mivel szűrjem?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha van benne, ott is marad!
2014. jan. 30. 04:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 Phoney ***** válasza:
100%

Ha már kész alszeszről van szó, akkor tedd mélyhűtőbe 25%-ra hígítva, aztán 1-2 óra múlva vagy vattakorongon engeded át, vagy lehalászod a tetejéről a kivált kozmaolajat.


Ha főzés közben akarod szűrni, akkor keress rá a Szőlőssy-féle szűrőre.

2014. jan. 30. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. jan. 30. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is a mélyhűtőben szoktam lehűteni és utána egy gumicsővel leszívom az olaj alól a nedűt :)
2014. jan. 30. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
De akkor egy hangyányi kárba vész nem? :)
2014. jan. 31. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, egy kevés oda lesz, de mivel ki van hígítva, ez elenyésző mennyiség. Inkább tutira megyek, minthogy később opálos legyen az egész. 45%-ra szoktam beállítani és még egyszer sem lett opálos, pedig pár litert már lecsurgattam :)
2014. febr. 2. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!