Kóstold végig dobozonként, ha nem bírsz vele kérj segítséget :D
Kereshetsz sörkülönlegességeket, vagy valami gyümölcsös sörszerűséget, hátha azok neked jobban bejönnek.
(Úgy érzem kiderült hogy vagyok vele)
2013. nov. 20. 17:43
2/11 anonim válasza:
Nem szeretem én sem...
2013. nov. 20. 17:44
3/11 anonim válasza:
Szerintem csak az nem szereti,aki nem ivott még jó sört.Az olyan retteneteket nehéz is szeretni,mint a kőbányai/borsodi/soproni/arany hordó/arany fácán..stb...stb.
2013. nov. 20. 17:55
4/11 anonim válasza:
Attól függ, melyik sörről van szó. Némelyik belga igencsak bejön, sok szokványos sört keserűnek találok, de akad, ami azért elmegy az olcsóbb, sok helyen kaphatók közül is.
De azért a sör nekem ilyen kis könnyed buliital, ha valami jót akarok inni, akkor veszek egy üveg Glenlivet whiskyt (fájdalom, jelenleg nem található meg a háztartásban, pedig alapnak kéne lennie :D).
2013. nov. 20. 17:56
5/11 anonim válasza:
én sem szeretem a sört, már akkor kiráz a hideg amikor megkóstolom.... esetleg próbáld ki a radlert, az nekem ízlik!
2013. nov. 20. 17:58
6/11 doboszoli válasza:
Én szeretem, mondjuk csak "kísérővel" fogyasztom.(jóféle pálinkával)
Ha nem kívánok pálinkázni, akkor marad a jó magyar bor.
Egy a fontos: csak megfelelő időben, és mennyiségben fogyasztani!!
2013. nov. 20. 18:09
7/11 anonim válasza:
Apám. Hogy nem lehet szeretni? Ilyenkor is szeretem, de nyáron, melegben megveszek érte. Kamionsofőr vagyok, nem vetem meg, volt, hogy egy vasárnap 24 fél literes dobozzal megittam. Be sem rúgok tőle, ha rövidet nem iszom hozzá. Rengeteg jó sör van, én pl. imádom - sokat járok ott - a lengyel söröket, Warka, 5.7 % -os, Okocim 7.1, Zubr, Zywiec és társai. Élek - halok sörért, nem élném túl ha nem ihatnék. Hangsúlyoznám, ez nem alkoholizmus, mert ha csak "kábulni" akarnék arra ott a bor és a pálinka,(utóbbit sem gyűlölöm mondjuk).
2013. nov. 20. 19:11
8/11 Phoney válasza:
A harmadiknál a pont, az itthoni nagyüzemi söröket (beleértve a licensz alapján gyártott külföldi neveket is) szeretni nem tanult ízlés, hanem stockholm-szindróma... addig kínozzák magukat vele a népek, amíg bele nem szeretnek. Sok más alkoholra is igaz ez.
Ha értelmesebb sörök érdekelnek, menj fel a kezmuvessorok.hu-ra, keresd meg, hogy lehet hozzád legközelebb kézműves söröket inni, és ha többféle is van, akkor mondd meg a pultosnak, hogy valamék egyszerűbből adjon, mert kezdő vagy.
2013. nov. 20. 19:15
9/11 anonim válasza:
En sem szeretem, pedig sokat megkostoltattak velem, de max. Fel kortyot iszom, azt is erosen fintorogva. Pedig jo cseh sorgyarban is ittam, de szerintem nem jo. Hogy lehet szeretni?
2013. nov. 20. 21:23
10/11 anonim válasza:
Az embernek legyen saját ízlése, és saját, önálló gondolata. Ha mindez megvan, Magad is el tudod dönteni, mit kezdj ezzel a problémával!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!