Szoktatok inni úgy, hogy egyedül vagytok? Elítélendő?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 15:15
1/11 anonim válasza:
Maga az ivás nem! Én is haza megyek megiszom 1-1 üveg sört! A mértéktelenség az már az mikor sárga földig issza magát vki!
2/11 anonim válasza:
Azt mondják, hogy az ökör iszik magában, de én lesz@rom. Én bizony iszom egyedül is, ha olyan kedvem van.
3/11 anonim válasza:
Hát egyedül inni egy keveset még nem, ha mondjuk étel előtt megiszol 1-2 felest, hogy jobban csússzon a kaja, vagy TV nézéshez iszol 1-2 sört, az nem vészes. Egyedül berúgni azonban eléggé elítélendő, nem csak azért mert alapvetően jobb a haverokkal szórakozni, és úgy berúgni, hanem azért is, mert veszélyes, ugyanis ha egyedül sikerül valahogy iszonyatosan berúgnod, annyira hogy képszakadás, és több óra kiesik, vagy még jobban, hogy elveszted az eszméletedet, akkor nincsen aki segítsen hazamenni, vagy kórházba vinni.
4/11 anonim válasza:
1-2x előfordult. Forralt bor egy téli estén, vagy film közben egy sör..:)
5/11 anonim válasza:
Csak egyedül iszom, mert egyedül élek és nincs senkim.
6/11 anonim válasza:
Ez olyan, mint az egyedül evés, ha éhes vagyok eszek, ha kedvem van meccs előtt legurítani egy sört, iszom egyet, ha jól esne a fárasztó nap végén egy jó pohár bor, vagy egy whiskey, töltök egyet. Nincs ebben semmi elítélendő. Ha azért iszol, hogy berúgj, az már neccesebb.
7/11 anonim válasza:
Néha megesik, hogy a tanulás mellett lecsúszik 1-2 vodkanarancs. Jobban megjegyzem tőle a dolgokat.
20/L
8/11 anonim válasza:
Meglepődtem, hogy mindenki azt válaszolta, hogy előfordul. Mert én (naiv) magamból indultam ki, és én valóban "ökör iszik magában" alapon, nem szoktam soha. De tény, hogy nem is éltem egyedül soha.
10/11 anonim válasza:
Szoktam. Mert jólesik. Senkinek nincs semmi köze hozzá, úgyhogy igyál nyugodtan. Egészségedre! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!