Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek bulizni mindig vodkat iszom hellel... de nagyon beteg vagyok tőle másnap, am 2 decinel tobbet sosem iszom, nem.szoktam berugni. Csak a jo kedv es a gatlasok feloldasa erdekeben iszom.. Szombaton is egy decit ittam, nem is ereztem a hatasat, megis nagyon fajt tole a gyomrom. Mit ihatnek, amitől nem leszek olyan beteg?
2013. nov. 11. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Citromos tea

Tej

Rostos gyümölcslé

Minek iszik az, aki nem bírja????

2013. nov. 11. 09:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Mertekkel iszom, nem pohar szamra... ha citromos teat innek egesz ejjel csak allnek, mert szegyenlos tipus vagyok. Nyilván azert iszom egy kicsit, hogy feloldodjak.
2013. nov. 11. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:

2 dl tömény szerintem nem kevés.

Vagy az energiaitallal együtt 2 dl? :)

Lehet, hogy az energiaital miatt vagy rosszul.

Próbáld meg valami gyümölcslével. Az energiaital azért sem jó, mert pont ahogy írtad, nem érzed annyira az alkohol hatását, csak másnapos leszel.

Vagy próbálj ki más alkoholt.

Ha tényleg nem iszol sokat, de mégis ennyire fáj a gyomrod, az is lehet, hogy a gyomroddal van valami baj, és akkor egyáltalán nem kéne innod.

2013. nov. 11. 10:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Mertekkel iszom, nem pohar szamra... ha citromos teat innek egesz ejjel csak allnek, mert szegyenlos tipus vagyok. Nyilván azert iszom egy kicsit, hogy feloldodjak.
2013. nov. 11. 10:35
 5/9 A kérdező kommentje:
2 dl energia italla egyutt. Probaltam gyumolcslevel is, de ugyanaz a szitu. Es eddig soha nem volt semmi bajom tole... de az utobbi 4-5 honapban fél dl-től is egesz nap faj a gyomrom...
2013. nov. 11. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor az alkohol minőségével lehet valami baj. Vagy tényleg a gyomrod nem bírja valamiért.

Igyál egy pohár bort, és nézd meg, hogy attól is fáj-e majd.

2013. nov. 11. 13:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a vodkát nem bírja..
2013. nov. 11. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Igazi ivók szokták mondani: "a ló is mértékkel iszik, csak nála egy kicsit nagyobb a mérték".
2013. nov. 11. 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Hy!

Tudod ez más országban úgy kezelik hogy buli elött bekapnak egy pár darab széntablettát ami kiszűri a mérgeket a vodkából,pálinkából,és ettől nem fog fájni se a fejed se a gyomrod.

Nekem egyszer a gyomrom egy üveg orosz vodka csapta szét,nem kívánom senkinek :)

Szóval hogy ne legyél rosszul vegyél normálisabb vodkát,és valami zsírosat egyél elötte vagy szenezz,az a tuti!Mellékhatása csak a kemény széklet :)

2013. nov. 18. 05:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!