Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem ajánlott oxidálódó...

Miért nem ajánlott oxidálódó fémhordóban tárolni a cefrét?

Figyelt kérdés
Hogy hat ez a cefrére? Esetleg lesz-e valami káros hatása a szervezetre nézve a belőle főzött italnak?
2013. nov. 7. 08:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a cefre fogja szétmarni lassan a hordó falát. Meg ki is oldja belőle a fémet, igen.
2013. nov. 7. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen extrém dolgok nem azért nem terjedtek el, mert a tömegspektrométer időben kimutatta volna a nehézfém tartalmat, hanem mert alapvetően nem lettek finomak a bennük tárolt dolgok. Már nagyon régen sem. Azóta sem. Az ember meg szeret finomakat enni, inni.


A vashordó valahogy nem elegáns, és nem jó másra, mint olaj tárolására.Tárolhatod úgy, és alapvetően az alkohol előbb illik, de magával visz egy csomó molekulát. Még azt sem gondolnám, hogy ezek a desztillátumok mérgezőek. Csak nem jó ízűek.

2013. nov. 7. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!