Hol kaphatok 96%-os alkoholt? Házi baileys-be kéne. És jó baileys recepteket is várok:D
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 18:57
1/21 anonim válasza:
96%-os alkoholt sehol nem fogsz kapni.
Mert az már mérgező!
2/21 anonim válasza:
Hivatalosan sehol, a törvény szerint csak hatósági engedéllyel rendelkező feldolgozó cégek szerezhetnek be szigorú feltételekkel (pl. szeszesitalgyártás, kozmetikumok, gyógyszerészt). Kereskedelmi forgalomban csak denaturált szesz kapható, de azt éppen azért denaturálják, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan legyen.
3/21 anonim válasza:
általában a receptek rumot vagy whiskey-t írnak. Én rumot tettem bele. Úgy készítettem, hogy fél liter tejszínt összekevertem 2tubus sűrített tejjel, vaniliás cukorral és egy csomag aranka mogyorókrémporral. Majd tettem bele 3deci rumot. Ha sűrű, lehet tejjel higítani.
5/21 anonim válasza:
96%-os alkoholtól meg lehet halni. Sehol sem fogsz olyat kapni, mégpedig okkal.
6/21 anonim válasza:
Helyedben megsem próbálnék IPARI alkoholtr inni! A 96% alkohol méreg, így meghalhatsz ha iszol, bár szétegeti előbb a nyelőcsövedet.
7/21 A kérdező kommentje:
96%ost lehetett régen kapni gyógyszertárban...és 1 dl kell belőle, amiből 1,5l likőr lesz..
2009. nov. 8. 19:54
9/21 tade válasza:
Olaszorszagban lakom es itt barmelyik szupermarketben lehet 96%-os alkoholt kapni, en ebbol keszitem a limoncellot. Az azonban mas kerdes, hogy az olaszok nem arrol hiresek, hogy szeretnek lereszegedni :)
10/21 anonim válasza:
Én is vettem már gyógyszertárban,egyszerre csak 1-2 dc-t adnak.Régebben sokszor készítettünk belőle likőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!