Egyszer hánytam eddig, 0,7 deci vodkát simán ittam meg egy haverommal (nagyon nem tudtuk, hogy keverni is lehet, meg ilyenek), és teli hánytam a szobám. Jól berúgtam, de több ilyen nem kéne. Tanácsok?
Töményet ne igyál, inkább csak sört, bort, ilyesmit. Hamarabb megérzed, ha ideje leállni az ivással.
2013. szept. 13. 21:23
12/22 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy senki nem ajánlotta, hogy ne igyál annyit. 7 deci vodkától már alkoholmérgezést lehet kapni. A vodka nem pacsuli, annak van ereje rendesen.
Azt sem értem, hogy miért akarsz berúgni? Ez szórakozás, vagy valami szeánsz?
2013. szept. 13. 21:38
13/22 anonim válasza:
Vegyél be ivás előtt egy tabletta Frontint, az megvéd a rosszulléttől.
2013. szept. 13. 21:58
14/22 Balanus_concavus válasza:
Gyógyszert semmiféleképpen ne vegyél be előtte, főleg ne Frontint... ha nem vagy tapasztalt ivó ne tömény itallal próbálkozz rögtön, én ajánlanám a boros kólát, nem üt meg hirtelen, de mégis be lehet tőle rúgni rendesen. Viszont ha nem nagyon vagy hozzászokva, azért nagy mennyiségtől itt is tudsz hányni, de sokkal "irányíthatóbb" a berúgás, mint a vodkától.
2013. szept. 14. 00:25
15/22 anonim válasza:
egyébként tényleg igyál sört,attól nem igazán fogsz hányni akármennyit megiszol(bár lehet ez emberfüggő)
2013. szept. 14. 12:18
16/22 anonim válasza:
SEMMIT ne ígyál sörrel! mi múltkor 3an ittunk meg 4 üveg bort, és egy vodkát. ugyanazon a szinten voltunk, de én nem hánytam. a másik 2 nem evett egésznap semmit. én ettem 2 szenyát...azért nem hánytam. de mind3an mocsokrészegek lettünk:DD
2013. szept. 14. 15:49
17/22 anonim válasza:
Én utálom, hogy a fiúknak ez a szórakozás, hogy jól berúgnak. De utálom, ha a lányok is csinálják.
Miért jó ez?
Miért nem jó a mértékletesség?
2013. szept. 14. 16:47
18/22 anonim válasza:
nanana!
mi addig mulatunk,szórakozunk míg a végén berúgunk,de nem az a főcél,hogy gyorsan részegek legyünk. A hangulat különben se akkora király,ha már valaki rosszul van,ezért nem rövid idő alatt kell eljutni a részegségig,hanem mondjuk 4 óra alatt
2013. szept. 14. 18:28
19/22 anonim válasza:
1 oraval elotte egyel, es eszegess kozben is. Igyal meg 4-6 felest, annyi eleg lesz. Ha nem izlik, illetve a szad, gyomrod nem kivanja, ne idd meg! Illetve igyal meg fel orankent legalabb egy pohar vizet.
De ha hanyni kell, minel hamarabb menj ki hanyni, jobb ha kijon, mintha a hanyingerrel szenvedsz! :)
2013. szept. 15. 08:26
20/22 anonim válasza:
Mielőtt elmész szórakozni igyál meg 3 deci étolajat, az semlegesíti az alkoholt.Utána bármennyit ihatsz, nem fogsz hányni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!