Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Be akarok rúgni, de hányni...

Be akarok rúgni, de hányni nem akarok. Tanácsok?

Figyelt kérdés
Egyszer hánytam eddig, 0,7 deci vodkát simán ittam meg egy haverommal (nagyon nem tudtuk, hogy keverni is lehet, meg ilyenek), és teli hánytam a szobám. Jól berúgtam, de több ilyen nem kéne. Tanácsok?

2013. szept. 13. 20:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Töményet ne igyál, inkább csak sört, bort, ilyesmit. Hamarabb megérzed, ha ideje leállni az ivással.
2013. szept. 13. 21:23
 12/22 anonim ***** válasza:

Azért érdekes, hogy senki nem ajánlotta, hogy ne igyál annyit. 7 deci vodkától már alkoholmérgezést lehet kapni. A vodka nem pacsuli, annak van ereje rendesen.

Azt sem értem, hogy miért akarsz berúgni? Ez szórakozás, vagy valami szeánsz?

2013. szept. 13. 21:38
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél be ivás előtt egy tabletta Frontint, az megvéd a rosszulléttől.
2013. szept. 13. 21:58
 14/22 Balanus_concavus ***** válasza:
Gyógyszert semmiféleképpen ne vegyél be előtte, főleg ne Frontint... ha nem vagy tapasztalt ivó ne tömény itallal próbálkozz rögtön, én ajánlanám a boros kólát, nem üt meg hirtelen, de mégis be lehet tőle rúgni rendesen. Viszont ha nem nagyon vagy hozzászokva, azért nagy mennyiségtől itt is tudsz hányni, de sokkal "irányíthatóbb" a berúgás, mint a vodkától.
2013. szept. 14. 00:25
 15/22 anonim válasza:
egyébként tényleg igyál sört,attól nem igazán fogsz hányni akármennyit megiszol(bár lehet ez emberfüggő)
2013. szept. 14. 12:18
 16/22 anonim válasza:
SEMMIT ne ígyál sörrel! mi múltkor 3an ittunk meg 4 üveg bort, és egy vodkát. ugyanazon a szinten voltunk, de én nem hánytam. a másik 2 nem evett egésznap semmit. én ettem 2 szenyát...azért nem hánytam. de mind3an mocsokrészegek lettünk:DD
2013. szept. 14. 15:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Én utálom, hogy a fiúknak ez a szórakozás, hogy jól berúgnak. De utálom, ha a lányok is csinálják.

Miért jó ez?

Miért nem jó a mértékletesség?

2013. szept. 14. 16:47
 18/22 anonim válasza:

nanana!

mi addig mulatunk,szórakozunk míg a végén berúgunk,de nem az a főcél,hogy gyorsan részegek legyünk. A hangulat különben se akkora király,ha már valaki rosszul van,ezért nem rövid idő alatt kell eljutni a részegségig,hanem mondjuk 4 óra alatt

2013. szept. 14. 18:28
 19/22 anonim válasza:

1 oraval elotte egyel, es eszegess kozben is. Igyal meg 4-6 felest, annyi eleg lesz. Ha nem izlik, illetve a szad, gyomrod nem kivanja, ne idd meg! Illetve igyal meg fel orankent legalabb egy pohar vizet.

De ha hanyni kell, minel hamarabb menj ki hanyni, jobb ha kijon, mintha a hanyingerrel szenvedsz! :)

2013. szept. 15. 08:26
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Mielőtt elmész szórakozni igyál meg 3 deci étolajat, az semlegesíti az alkoholt.Utána bármennyit ihatsz, nem fogsz hányni.
2013. szept. 17. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!