Miért hiszik azt, hogy alkoholista vagyok?
A nyáron sokszor volt úgy, hogy mentem 2 barátommal inni, de az üveg borból max egy pohárral ittam. Ez szerintem nem sok. Sörből meg aztán pláne nem a 0.5 literes. Mások lényegesen többet isznak, úgy, hogy már azt sem tudják, kik ők... meg anya úgy beszél, hogy azt se tudja, mi van velem... azok, akikkel inni jártam, megharagudtak rám bizonyos okok miatt - részben én is hibás vagyok -, és a sulit is komolyan veszem. Még alkoholista... mikor a többiek azt mondták, hogy anti-alkoholista leszek, mert vonakodva, igaz, hogy finom volt ittam meg a bort, az az egy sör meg múltkor jól esett. Azok, akikkel voltam, 3 korsóval is ittak...egyáltalán nem vagyok alkoholista, inkább ruhára költöm a pénzemet. Szerintetek?
19/L
1 liter sör vagy 4 deci bor vagy 1 deci tömény még elmegy egy héten ötször.
Ekkora mennyiség heti 2-szer és 1-szer ennél nagyobb szintúgy elmegy.
Fontos, hogy az egész hét során ne igyál 5 liter sörnél vagy 2 liter bornál vagy fél liter töménynél többet.
Ha ezen szabályokat maradéktalanul betartod, nem vagy alkoholista és annak kialakulására sincs nagy veszély.
Azért a legjobb, ha heti 1-szer iszol maximum.
szerintem nyáron mindenki bulizik ezzel nincs semmi gond akkor sem ha az illető éppen nő a 21.sz-ban élünk :D
ha ez suli mellett is minden napos az már baj
de am napi 1-2 deci bor kifejezetten jót tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!