Reszegen tenyleg olyan dolgokat csinalunk amit mindig is megszerettunk volna tenni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 15:13
1/7 anonim válasza:
Ja, elég sok embernek titkolt vágya, hogy félájultan rókázzon. Ezt alkohollal akármikor valóra válthatod.
2/7 anonim válasza:
Annyi igazság van benne, hogy részegen oldódnak a gátlások, lassul a reakcióidő és romlik az ítélőképesség, ezek együttes hatására pedig cselekedsz olyan dolgokat, amiket egyébként nem tennél, pl. felállni az asztal tetejére a mekiben, szökőkútban fürdeni stb.
Ha olyan dolgot csinálsz, amit már régóta akartál, csak józanon nem merted vagy nem volt rá lehetőséged, akkor igen.
De persze ez rosszul is elsülhet, pl. ájulás, rókázás, másnaposság, illetve ha rosszul sül el valami akkor sérülések.
Durva esetben halál, de addig nehéz leinni magad.
3/7 anonim válasza:
jaja, annyiban igaz, hogy oldódnak a gátlásaid és a félelmed és így megteszel olyanokat is, amikre előtte is gondoltál, csak nem volt merszed. na ez nem biztos, hogy mindig jó.
4/7 anonim válasza:
Nem jó buli,ne próbáld ki! Egy normális embernek másnap lelkiismeretfurdalása és szégyenérzete támad az előző esti megtett dolgoktól!:) Mintha nem lenne elég a másnaposság!:)
5/7 anonim válasza:
Ha engem kérdezel teljesen igaz. Én amikor be vagyok állva csupa olyan dolgot teszek, amit meg akarok tenni, de nem merek normál állapotban. Szóval általában ivás után egy fejfájáshullám a másnaposság, és még egy, amikor elmesélik miket tettem.
6/7 anonim válasza:
Akkor gáz, ha emlékezetkiesősre vagy hányósra iszod magad. Ha épp az alá, akkor jó buli, és én másnapos sem szoktam lenni. Vizet inni lefekvéskor és keléskor literszám és akkor nincs gond.
7/7 anonim válasza:
Esküszöm, soha nem tartozott a vágyálmaim közé, hogy tök meztelenül menjek haza, ki tudja honnét, mégis megtettem. Szóval nem igaz az állítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!