Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az ciki, ha már sokszor...

Az ciki, ha már sokszor ittam, de mégis hányok?

Figyelt kérdés

Kb életem során berúgtam olyan 80x.

És a múltkor mégis hánytam...

Na ez most szégyen? Azt mondják, még az elején belefér, megesik bárkivel, de mikor az ember már sokszor berúgott, akkor már gáz.

2013. aug. 2. 18:35
1 2
 11/11 anonim válasza:

Egyszer össze-vissza ittam, úgy 1,5 dl vodkát, ugyanennyi hubertust, és akkor még martinit is, mert játszottunk. sőt, talán pálinkát is. nem lett szép vége. :D azóta nagyon ügyelek erre.

rá 3/4 évre megint hánytam. kb. 1,5 dl jágert ittam meg, kb. fél óra alatt, hamar kiütött. Tehát, ha kevered akkor több rá az esély, hogy visszajön, ha nen kevered, akkor sem 0%. rendesen kell előtte enni, én epp egy családi ebédről mentem, teleettem magam. szar ötlet volt :D

2013. aug. 4. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!