Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon gáz alkoholt venni egy...

Nagyon gáz alkoholt venni egy élelmiszerüzletben hétköznap? Ti mit gondolnátok egy 20-21 éves lányról aki egyedül áll sorba egy kis üveg vodkával a kosarában?

Figyelt kérdés

Lenéznétek? Alkoholistának néznétek? Elítélnétek? Vagy azért feltételeznétek, hogy nem egyedül issza meg, mint egy lerobbant alkesz, hanem csak koktél party-ba tart a barátaival. Mert esetemben a második igaz, 22/L vagyok, és megbeszéltük, hogy egy kis üveg vodkával szállunk be barátnőm és én, egyedül kell megvennem és később megadja a felét, de van bennem egy olyan érzés, hogy milyen szánalmas látvány már egy fiatal lány egyedül hétköznap ha piát vásárol. Én azt hinném, ha mást látnék, hogy alkoholista.

Ti hogy vagytok ezzel?

2013. máj. 28. 06:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Hehe, én már jártam úgy, hogy 10 üveg spanyol bort vettem a Lidl-ben, mert akciós volt, és a fiam osztálytársának az anyja volt a pénztárosnő, és csak akkor vettem észre, mikor már felraktam a borokat a futószalagra, szóval nem volt menekvés:D Égett a bőr a képemről, hogy ez a nő most miket fog terjeszteni rólam az iskolában!
2013. máj. 28. 08:53
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kérdés pont olyan, mintha egy 21-22 évesnek látszó 14-16 körüli lány tette volna fel.....

Én azért szoktam belenézni az előttem álló kosarába, hogy lássam, mennyit kell várnom. A többi nem érdekel. Boldog fiatal koromban én sem szerettem vattát, tampont, óvszert venni a boltban. Hasonló kamaszos szégyenlősségen mindenki átesik. Szerintem senki nem néz alkesznek azért, mert egy kis üveg vodkával karöltve álldogálsz a pénztárnál. (Ha valóban ennyi idős vagy, akkor ráadásul senkinek semmi köze hozzá, és ha nem a falusi kisboltban adod elő, akkor szerintem nem is foglalkozik senki vele.(A koccintós bor csupa apróval fizetve, azért más lenne...) Egy üveg vodkáért nem kell csapatostul menni a boltba. Nőj fel!

2013. máj. 28. 08:53
 13/25 anonim válasza:
Ja, full gáz szerintem is.......most komoly, hogy ilyet kérdezel? Egy jól kinéző, átlagos lány egy szem vodkával, persze, hogy alkesznek néznek....ne viccelj már. Egy alkesz alapból nem 1 üveg piát vesz.
2013. máj. 28. 09:13
 14/25 anonim ***** válasza:

Egy boltban AKÁRMIKOR vehetsz alkoholt (ha nagykorú vagy)!...

Miért foglalkozol azzal, hogy "mások mit gondolnak"?...

SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁ, mi van a kosaradban!...

Én sem szoktam nézegetni mások kosarát, és nem szoktam kombinálni, vajon kinek mire kell a vatta vagy a szafaládé...

2013. máj. 28. 09:52
 15/25 anonim ***** válasza:

Ha valaki esetleg tesz is valami megjegyzést (ismerős vagy akárki) mondd azt, hogy ajándékba lesz főnöknek, sógornak, stb. stb. névnapra, szülinapra. Egyébként pedig add tudtára, hogy semmi köze hozzá, ha úgy hozza kedved, megiszod te!

Aztán nézd meg, milyen pofát vág!! ?? :))))

2013. máj. 28. 10:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Semmi közük nincs hozzá, különben meg attól, hogy mondjuk kedden veszed meg, nem olyan biztos, hogy akkor is iszod meg, én ii volt, hogy vettem egy 0.7-es whiskyt szerdán péntekre, csak mert akkor még akciós volt, csütörtöktől viszont már nem, ezért senki nem nézhet alkoholistának, pláne nem 2 decis vodkával.
2013. máj. 28. 11:58
 17/25 anonim ***** válasza:

Ha minden egyes nap kijönnél egy üveg vodkával ugyan abból a boltból, akkor sem lenne senkinek az ég világon semmi köze hozzá, hogy mit kezdesz vele.

(Természetesen hozzátartozik a történethez, hogy a jól szituáltság és és az ápoltság manapság már nem lehet elvárás. Alap dolog.)

Szerintem érthető voltam.

2013. máj. 28. 17:06
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát megvettem, senki nem szólt be, a személyimet még elkérték, mert alig látszom 16-nak. :)

Csak tudjátok, azért paráztam, mert kisgyerekkoromban egy amolyan falujellegű kisvárosban laktam, ott mindenki ismert mindenkit, a CBA-s néni anyám volt általános iskolai osztálytársa, szerintem rohant volna haza, hogy mit vettem. :) Még úgy bennem van ez, hogy nem tudok ilyen idegenül bánni egy másik emberrel, még ha eladó is vagy mögöttem áll a sorba.

2013. máj. 28. 19:16
 19/25 anonim ***** válasza:

első jól írja.

Plusz azt se nézik le, aki 13 és úgy vesz többüveget egyedül. Szal neked nincs mért aggódni.

2013. máj. 28. 22:17
 20/25 Balanus_concavus ***** válasza:
Veled egykorú vagyok, de engem sosem érdekelt, pedig elég gyakran veszek sok és olcsó piát, akár hétköznap, akár hétvégén, egyedül is, haverokkal is. Pedig "nem vagyok alkoholista, csak rajongója vagyok az italnak". :D
2013. máj. 28. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!