Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érhet baj hétköznap, egyedül...

Breegooca kérdése:

Érhet baj hétköznap, egyedül az éjszakai járatokon egy fiatal lányt?

Figyelt kérdés
a 17. kerületből mennék a 11.-be, tehát nem kis út, csak nem tudom, el merjek-e egyedül indulni. mivel hétköznap, annyira nem tartok tőle, mert nem olyan valószínű, hogy lesznek nagyobb csoportok vagy ittas emberek, de azért jobb félni, mint megijedni. mégiscsak egy 19 éves (de kb 16-nak nézek ki :D ), apró lány vagyok. olyan éjfél felé indulnék...szerintetek?
2011. jan. 19. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ülj közvetlenül a sofőr hátamögötti ülésre, ha inzultálnak, rögtön tudj neki szólni.
2011. jan. 19. 20:42
 2/11 A kérdező kommentje:
erre amúgy én is gondoltam, köszi :)
2011. jan. 19. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Ahoj!

A sofőr környéke jó, csak az első ajtó melletti ülésre ülj, mert ha beülsz a sofőr mögé, akkor ugyan nem fog semmit sem látni. Amúgy jónéhány járaton vannak biztonsági őrök (bár már volt tapasztalatom velük - amikor baj volt ők húztak el először), mégis legalább az ember idegeit nyugtatja, hogy van valaki, aki elvileg közbeléphet. Ha elöl nem találsz helyet, akkor menj oda egy biztonsági őrhöz, az a második legjobb lehetőség.

2011. jan. 19. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem a járműn vagy igazán veszélyben, hanem az utcán.

....és nem a korod miatt, +/-10 év hasonló kockázat.

2011. jan. 20. 01:17
 5/11 A kérdező kommentje:
hmm van benne vmi, de ott meg nagyjából van esély elmenekülni. persze sajnos nem mindig..
2011. jan. 20. 01:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Nincs az éjszakai buszokon semmi, teljesen biztonságos

mindig éjszakai buszon utazom és sose kötöttek belém..na jó, én egy nagyon magas srác vok, de akkor is, még nem láttam, hogy valakit zaklattak volna

2011. jan. 21. 00:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sose késő legalább egy alapszintű küzdősportot gyakorolni, mert sokat segíthet. A Judot ajánlanám, én is 6 évig Judoztam és a testharcot lég jól meg lehet tanulni főleg Judoban nem nagyon számít hogy ki mekkora mert ott a másik ember erejét használja saját célra. egyébként is nem baj ha valaki azért meg tudja védeni magát, mert lehet hogy most egy kis buszozás miatt azt gondolod hogy nem kell mert majd csak vigyázol de az életben bármikor lehet olyan szituáció amikor jól jöhet. :D
2011. jan. 23. 14:58
 8/11 anonim válasza:

17. ker gondolom vhol Pesten lehet...

Én 15, inkább 16 évesen utazgattam Blaha környékéről, Mamuttól haza 22. kerbe, 11. ker határánál Rózsavölgybe.

Semmi gond nem volt.

Egyszer egy srác összehányta magát a Móricznál, de meg is értem mert ott anno mindig megáll a busz és egy helyben remeg... már volt hogy én is majdnem összehánytam magam miatta.

Most 20 vagyok, én se nézek ki soknak, max sminkben és magassarúban a kőkemény 160 centimen ez sokat lendít.

De nem volt eddig bajom.

Biztonsági szolgálat van.

Eddigi egyetlen rossz élményem az Eger-Füzesabony 3:32es vonat, ahol egy részeg nyomuló dzsipszit a haverja állított le, hogy hagyjon békén.

:S :S

2011. jan. 26. 15:51
 9/11 anonim válasza:

Jah meg egy Bp-Püspökladány vonat este, ahol vhol a semmi közepén felszállt egy összehugyozott csöves és összevissza dumált.

A húgom, én pár ember meg két roma srác voltunk egy vagonban.

És a tata ott mászkált a közlekedőn, hugyosan.

Végül a 2 roma srác zavarta el. Úgyhogy respect nekik.

Am hátam mögött már ott volt a sprays deo meg a kezemben a gyujtó ha közel jön...mert hozzánk is dumált hogy milyen csinosak vagyok meg stb...:S:S:(

Am mint látod én nem vagyok nagy parás, utcán nem nagyon mászkálok egyedül, most meg a Pöttyös utcát mondják hogy ott nagyon veszélyes.

Kulcs van a zsememben, azzal bármikor kimetszem a torkát, meg anno még a srpay+gyujtó kombó megnyugtató volt.

2011. jan. 26. 15:56
 10/11 anonim ***** válasza:

15:56

Nagyon keménynek hiszed magad XD

mert kulccsal olyan könnyű bárkinek is piszkálni a torkát.

Ne sértődj meg nem azért írom, de ez a kulcsos dolog legfeljebb egy részegnél működik és nincs is rá szükség mert aki részeg az nem tudja mit csinál és egy kézzel arrébb lehet rakni őket.

2011. jan. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!