Breegooca kérdése:
Érhet baj hétköznap, egyedül az éjszakai járatokon egy fiatal lányt?
Figyelt kérdés
a 17. kerületből mennék a 11.-be, tehát nem kis út, csak nem tudom, el merjek-e egyedül indulni. mivel hétköznap, annyira nem tartok tőle, mert nem olyan valószínű, hogy lesznek nagyobb csoportok vagy ittas emberek, de azért jobb félni, mint megijedni. mégiscsak egy 19 éves (de kb 16-nak nézek ki :D ), apró lány vagyok. olyan éjfél felé indulnék...szerintetek?2011. jan. 19. 20:29
11/11 anonim válasza:
Attól, hogy megtanulsz egy küzdősportot, valós helyzetben szart sem fogsz érni vele, ha nincs tapasztalatod utcai verekedésben. Ez nem olyan mint amikor hivatalos keretek között harcol valaki, mert az életben teljesen más. Amikor veszélyhezetben van az ember elárasztja az adrenalin bepánikol meg ilyenek. Szerintem
Szerezz be egy gázsprayt az még egy két méteres kigyurt embert is leterit. Egyszer engem megtámadott két cigány éjszaka késsel hadonásztak lefujtam nullrol a pofájukat azt a földön fetrenget sírva szóval nagyon hasznos tud lenni az ilyen helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!