3x fél liter sör milyen hatással van rád?
kb. semmilyennel, csak érzem, hogy ittam, viszont beindul a szivattyú belül, ami elfogyasztás+15 perc időtartammal ki is üríti a szervezetemből.
19F
Ennyi csak akkor üt meg rendesen, ha a nagy nyári melegben iszom meg éhgyomorra kb. 10 perc alatt, normál esetben, tehát ha jóllakva átlag hőmérsékleten iszogatom meg mondjuk 1-2 óra alatt, akkor nem igazán üt meg, persze érzem, hogy ittam, de teljesen beszámítható vagyok. Mármint ha 4-5%-os sörröl van szó, ha 3%-os olcsó cucc, akkor szinte semmi hatás, ha meg mondjuk egy 8.3%-os Barna sör, akkor még normál körülmények közt is megcsatting a 3 doboz, mert az annyi mintha sima sörből 6-ot innék.
18/F
Hát az attól függ!
3x fél liter kőbányaitól hányingerem lesz, 3x fél liter Paulanertől meg mosolygok :)
Viccet félretéve kicsit jobb kedvem van tőle, de nem beszélek hülyeségeket és eszemnél vagyok. 24/N
3 korsó sör, egy sz@r szombat este, kb segít elaludni, de még nem vagyok tőle részeg! :D
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!