Össze lehet keverni a meggyet és a cseresznyét cefrézéskor?
Figyelt kérdés
ugye a meggy az nem elég édes és a cseresznye meg nem elég savas, ezért gondoltam hátha így jó lenne.2013. máj. 2. 13:40
1/2 Phoney válasza:
Össze lehet keverni, csak nincs rá szükség.
A meggycefre magában is tökéletes pálinkának, a cseresznyét pedig citromsavval, borkősavval vagy kénsavval kell savazni.
Remélem nem attól félsz, hogy a kész pálinka savanyú lesz tiszta meggyből...
2/2 A kérdező kommentje:
nem félek tőle, csak érdeklődtem. :)
2013. máj. 2. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!