A cseresznyét mennyire kell összetörni a cefrébe?
Figyelt kérdés
Mivel szokták ezt hatékonyan végezni, hisz az összeset lehetetlenség szétzúzni?2011. júl. 6. 19:45
1/4 anonim válasza:
na tehát,ha hordóba benne van,akkor azt bottal szétkel nyomkodni.olyan bot kell,aminek a végén van valami kerek fa avval lehet nyomkodni.mással nem lehet.
2/4 anonim válasza:
Mi kézzel mócsingoltuk össze, figyelni kell, hogy a mag ne sérüljön meg, mert attól keserű lesz a pálinka. A mag elvileg leülepszik az aljára, át lehet szűrni.
3/4 anonim válasza:
jajj hagyjad már....
kezedben szétpaszírozod és kész.az almát felvagdosod apróra,és kézzel összemorzsolod,így a körtével is.sárgadinnyét csak kimagozod,mint a barackot és szilvát.
4/4 doboszoli válasza:
Jó nagy bunkó fúrógépbe befogsz egy 120 centis min. 12-es betonvasat, aminek a végére előre ráhegesztetsz (T-alakban)
egy 25 centis 3x10-es laposvasat. A laposvasat nem kell megélezni, csak a sarkait lekerekíteni, hogy ne verje szét a hordó falát, ha hozzáér. 1 vödör gyümölcs 2 perc.
A magok miatt ne aggódj, még kalapáccsal is nehéz összetörni, ha az anyag kiforrt, leül az aljára, egyszerűen kidobod.
Cseresznyénél, meggynél, almánál a pektinbontó enzim használata erősen ajánlott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!