Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hetente kétszer berúgni sok?

Hetente kétszer berúgni sok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 21:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen, minden héten kétszer, sok.
2013. ápr. 17. 22:44
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Igyál fater, egyszer élünk!;)
2013. ápr. 17. 22:44
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Egyetemi koleszban szorgalmi időszakban kevés, középsulis koleszban sok.
2013. ápr. 17. 23:12
 14/23 anonim válasza:
Az ajtót?
2013. ápr. 17. 23:16
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Kevés. Rúgj be naponta kétszer legalább, hogy hamar elvigyen a májzsugor, úgy kevesebb pénzébe kerülsz azoknak, akik ivás helyett értékteremtő munkát végeznek.

De ha akarsz, beállhatsz közéjük is, nem tilos. :P

Trollkodást félre téve: ha kiegyensúlyozott az életed, mi szükség a berúgásra? Ha meg nem, miért nem a problémá(ka)t oldod meg?

2013. ápr. 18. 01:40
 16/23 anonim ***** válasza:

Sok. Tönkremegy a májad, zsugorodnak az agysejtjeid, amitől alkohol okozta demenciád lesz. Alkohol nélkül már nem tudsz meglenni, hiányzik a szervezetednek, ezért egyre többet iszol. Elveszted az önkontrolod, a társadalom peremére kerülsz. Egyenes út az alkoholizmushoz. Azt meg gondolom, tudod milyen. Tévedsz: egy bizonyos színt után nem tudod abbahagyni, nem mentség, hogy bármikor leállsz, ha akarsz.

Mert nem tudod abbahagyni..

Röviden ennyi.

2013. ápr. 18. 10:24
 17/23 Polka78 válasza:
100%

Sok. Havi 1 is bőven elég. Plusz még olcsóbb is, ha nem iszik sokat és sokszor valaki. Ez luxus! Nem is jó dolog.

Az megint más, ha minden este iszik egy deci bort, vagy egy pohár sört. Persze felnőttre gondolok.

2013. ápr. 18. 13:51
 18/23 anonim válasza:
..............ahogy apámat elnéztem, szerintem nyomhatod nyugodtan.
2013. ápr. 18. 17:55
 19/23 A Tengerész ***** válasza:
Igen.
2013. ápr. 18. 22:12
 20/23 anonim válasza:
100%
Polka78-cal egyet értek. Ahogy egyre idősebb leszel, rá fogsz jönni, hogy semmi értelme nincs berúgni. Nem elég, hogy túl terheled a szervezeted, és károsítod, még a másnapod is elrontod. Én az alkoholt nem tartom rossz dolognak, ám csinján kell vele bánni. Mi a jobb? Meginni egy márkás Whiskeyt egy remek estén, beszélgetéssel töltve, vagy meginni 5 sört, és másnap fejfájással ébredni? Régen sokat ittam, szinte minden nap lementünk 1-2 sörre a kocsmába, mára bánom. Ha az a pénz, most a zsebemben lenne. Igaz már vidéki vagyok, itt nincs meg az a remek társaság, akivel lehet filozofálni a kocsmában, de ha jönnek hozzánk vendégségbe a régi barátaim, ők is hiába hoznak rengeteg piát, mindig marad, mert már ők is csak pont annyit isznak, amennyi jól esik. Ha mértékkel iszol, az szerintem nem gond, de berúgni akárhányszor is, FELESLEGES!
2013. ápr. 19. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!