Ha ezt egy este alatt iszom meg, lehet bajom?
Figyelt kérdés
Iszok ma sört, meg haver meghív egy fütyülős málnára, ettől be lehet hányni?2013. márc. 30. 17:43
1/8 anonim válasza:
Ez ugye a mennyiségen múlik, azon, hogy mennyire bírod az italt, súly, nem, mennyit ettél előtte...
Amikor teljesen ártatlan, alkoholhoz nem szokott leányka voltam, akkor 2 óránként egy feles és egy sör elszopogatása laza spicces állapotot okozott, semmi mást. Ebből talán ki tudsz indulni.
2/8 anonim válasza:
hát ha több sört iszol de csak egy fütyit akkor lehet :)
de ha csak egy sört és egy fütyit akor nemhiszem
3/8 anonim válasza:
Egy este alatt ha meginnék egy sört, és egy fütyülőst, szerintem nem éreznék abszolút semmit. Kivéve ha éhgyomorra iszom, úgy nagyon sz*r. Egy sörtől, és egy feles fülyülőstől esetleg egy 50kg-os lány rúg be, aki még soha nem ivott alkoholt, és az is csak akkor, ha kb. 5 perc alatt megissza.
4/8 anonim válasza:
Ahogy mondták, ez sok dolgon múlik. De szerintem egy sörtől és egy fütyülőstől(mármint egy feles fütyülőstől) nem fogsz hányni.
5/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire bírod, mennyire vagy hosszászokva a piához. Ismerek olyat, aki ennek a triplájától is csak "pityókás" lesz, valaki meg egy sörtől is behányhat..
6/8 anonim válasza:
Ha a sör az egy sör, akkor ha nagyon tapasztalatlan vagy, akkor szerintem egy enyhe becsípés lesz belőle(60-70kg.).
Persze lehetnek extrém esetek(alkoholérzékenység, vagy abnormálisan bírod, ki tudja melyik a rosszabb?!) óvatosan, majd meglátod, hányni nagyon kicsi az esélye, hogy fogsz :)
7/8 Adió válasza:
Ezt ugye nem komolyan kérdezted? Ettől a mennyiségtől egy 10 éves gyerek sem rúgna be. a fütyülős amúgy is csak pancsolt pia igyál akkor már normális 52 fokos házi kerítés szaggatót sörrel! na azzal jól jársz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!